Mergi direct la conținut »
Gigi Becali nu mai visează la transferuri de sute de milioane de euro, ci a devenit mai ”modest”: ”Îl dau cu 20-30 de milioane...”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Gigi Becali nu mai visează la transferuri de sute de milioane de euro, ci a devenit mai ”modest”: ”Îl dau cu 20-30 de milioane…”

Gigi Becali nu mai visează la transferuri de sute de milioane de euro, ci a devenit mai ”modest”: ”Îl dau cu 20-30 de milioane...”.

Gigi Becali visează că are în curte numai perle. Man e peste Van Basten, Coman e copia fidelă a lui Mbappe. Mai nou, și aghiotantul său principal, Mihai stoica, parcă a băut apă după șeful lui și l-a declarat pe Nedelcu „noul Busquets”.

Gigi Becali s-a tot lăudat în această toamnă că sigur va vinde în curând un jucător pe 100 de milioane de euro.

Gigi Becali nu mai visează la transferuri de sute de milioane: „Nu spun că e jucător de zeci de milioane”

Gigi Becali l-a trecut în linia a doua a „produselor vandabile” pe căpitanul Florin Tănase. Îi place, dar nu crede că-l va vinde cu o sumă prea mare.

Până să-i vândă pe Man și pe Coman cu 100 de milioane, Gigi s-ar mulțumi cu ceva mai puțin pentru Florin Tănase.

„Nu pot să spun de Tănase că e jucător de zeci de milioane. Tănase e un jucător pe care pot să iau 20-30 de milioane”, a spus Becali, conform sport.ro.

Gigi Becali le-a pus niște clauze de reziliere exxorbitaante „perlelor” sale: Coman (100 de milioane de euro), Moruțan (70), Man (50), D. Nedelcu (50), Fl. Tănase (30).

Până în acest moment, Becali n-a reușit să depășească pragul de 10 milioane de euro la o vânzare, cel mai mult apropiindu-se de acest prag la tranzacțiile care i-au vizat pe Chiricheș (la Tottenham, 9,5 milioane) și N. Stanciu (la Anderlecht, 8,9 milioane).

CITEȘTE ȘI: 

Radu Mazăre a fugit din țară. A cerut azil politic în Madagascar

 

Close
Închide
  Close