Mergi direct la conținut »
Gigi Becali renunță la 13 jucători de la FCSB. ”Dacă mă mai gândesc, poate îl scot și pe al 14-lea”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali renunță la 13 jucători de la FCSB. ”Dacă mă mai gândesc, poate îl scot și pe al 14-lea”

Gigi Becali renunță la 13 jucători de la FCSB. ”Dacă mă mai gândesc, poate îl scot și pe al 14-lea”

La FCSB nu este liniște, după ce patronul echipei, Gigi Becali, 61 de ani, a anunțat că a întocmit deja lista cu jucătorii care urmează să fie disponibilizați la finalul campionatului.

De Ciprian Iana,

Pe ea se află, conform latifundiarului din Pipera, nu mai puțin de 13 nume de jucători care nu vor mai face parte din vară, din lotul vicecampioanei României.

”Sunt 13 jucători care vor pleca, nu 10. Nu că îi dau eu afară, le expiră contractele”, a anunțat, miercuri, la Pro X, Gigi Becali.

Conform gsp.ro, pe lista lui Gigi Becali figurează numele jucătorilor: Bozhidar Chorbadzhiyski (24 de ani, fundaș central), Marko Momcilovic (32 de ani, fundaș stânga), Mihai Pintilii (35 de ani, mijlocaș central), Thierry Moutinho (28 de ani, extremă stânga), Diogo Salomao (31 de ani, extremă stânga), Alexandru Stan (30 de ani, fundaș stânga), Adi Popa (31 de ani, extremă dreapta), Juvhel Tsoumou (28 de ani, atacant), Lucian Filip (29 de ani, mijlocaș central), Ioan Hora (31 de ani, atacant), Harlem Gnohere (31 de ani, atacant) și Claudiu Belu (26 de ani, fundaș dreapta)

Gigi Becali a revenit, anunțând: ”Dacă mă mai gândesc, poate îl scot şi pe al 14-lea”.

Cel de-al 14-lea fotbalist aflat pe lista de disponibilizați este Ionuț Vînă (24 de ani, mijlocaș central).

Gigi Becali a încheiat, enigmatic: ”Sincer, dacă mă forțez, mai continui lista cu câteva nume”.

Close
Închide
  Close