Mergi direct la conținut »
Gigi Becali se revoltă împotriva regimului din penitenciare: ”Lui Borcea nu i-au dat voie să-și boteze copilul! Plânge în pușcărie!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali se revoltă împotriva regimului din penitenciare: ”Lui Borcea nu i-au dat voie să-și boteze copilul! Plânge în pușcărie!”

Gigi Becali se revoltă împotriva regimului din penitenciare: ”Lui Borcea nu i-au dat voie să-și boteze copilul! Plânge în pușcărie!”

Gigi Becali se revoltă împotriva regimului din penitenciare: ”Lui Borcea nu i-au dat să-și boteze copilul! Plânge în pușcărie!”. Patronul FCSB a făcut o conferință de presă furtunoasă, ca reacție la gestul unui deținut român care s-a sinucis în penitenciar, pentru că nu a fost lăsat să meargă la înmormântarea soției și copilului.

De Daniel Conțescu,

Gigi Becali a fluturat o legitimație emisă de o fundație care, spune el, îl dă dreptul să monitorizeze respectarea drepturilor omului și pe care o va folosi de acum înainte.

”Lui Victor nu i-au dat drumul acasă. Are fata însărcinată în luna a 8-a. Lui Borcea nu i-au dat drumul să-și boteze copilul! Plânge în pușcărie! Să-i dați drumul, măi, criminalilor! M-am mâniat din dragoste pentru Victor, pentru Borcea și pentru toți din pușcării cărora nu le dau drumul să fie liberi. Bărbații devin ca niște animale acolo, după un an, când nu te lasă acasă 4-5-6 ani să mergi acasă!”.

”Criminalilor! Dați drumul oamenilor!”

”Pe mine m-au șantaj în închisoare. Am renunțat la plângeri, ca să-mi dea 5 zile libere, deși trebuia să primesc 30 de zile! Criminalilor! Dați drumul oamenilor!”.

”La pușcărie stăteam la vilă acolo, eram boier! Tortura mea era că nu puteam s-o țin în brațe pe fetele mele, nici pe care mare, nici pe cea mică”.

”Eu până nu rezolv nu mă las. O să pun prim-ministru și minitru al Justiției. Nu o să pun o femeie prim-ministru. O să pun prim-ministru bărbat român cu sabia, a credinței, cu crucea! Dragnea de ce să conducă el țara? E la unghia mea mică. O să conduc eu! Voi fi în temniță și în spitale. Am proiectele. 130 de milioane de euro investesc în spitale”.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

”Cine nu a primit zile libere, nu i s-au respectat drepturile, să scrie plângere pe adresa Aleea Alexandru numărul 1. Plângerea să fie semnată împotriva directorului de pușcărie. Aici va fi palatul dreptiții! O să angajez avocați. Eu o să merg la procurori și la judecători. Toți cei din regim deschis să facă aceste plângeri, dar care nu au primit zile libere”.

”Vulpe ăsta e Vulpe șireată. E șeful penitenciarelor”.

”Nu am carte de credit, nici card de sănătate, nimic care e cu înseamnare!”.

”Las-o încolo de Steaua, să vedem ce facem cu pușcăriile astea”.

Close
Închide
  Close