MENIU CAUTĂ

Hagi s-a întors!

Distribuie

Meciul s-a desfăşurat la Mogoşoaia, printre spectatorii de seamă găsin- du-se selecţionerul Victor Piţurcă, antrenorul echipei de tineret, Emil Săndoi, directorul tehnic al FRF, Mihail Marian, dar şi foştii internaţionali români Gică Hagi, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Florin Constantinovici, Daniel Prodan, Gino Iorgulescu, Gigi Mulţescu, Ştefan Iovan sau Adrian Bumbescu.
Golurile, marcate de jucătorii lui Gică
Golurile puştilor antrenaţi de Florin Răducioiu au fost marcate de patru jucători legitimaţi la Academia Hagi, echipă care a avut nu mai puţin de 14 fotbalişti convocaţi, Florin Coman (6), Andrei Ciobanu (7), Ianis Hagi (19) şi Nicolae Cârnaţ (34), în timp ce pentru oaspeţi au înscris Turk Yusuf (10), Bitin Görkem (65) şi Ademoglu Alber (78). Reuşita lui Ianis Hagi a venit în urma unui şut de la mare distanţă, asemănător cu ce reuşea părintele său în perioada sa de glorie, când evolua pentru Real Madrid, FC Barcelona, Galatasaray sau sub tricolor. Puştiul nu a fost cel mai rapid sau cel mai tehnic de pe teren, dar a avut execuţii precise şi explozive, pe lângă reuşita proprie el furnizând şi centrarea la golul al doilea al tricolorilor. Ieri dupăamiază s-a jucat revanşa, tot pe terenul de la Mogoşoaia, începând cu ora 15.00.
„Este mult mai bun decât eram eu la vârsta asta. Loveşte cu ambele picioare la fel de bine. Pasează şi mai bine decât o făceam eu, e un jucător de echipă”, Gică Hagi, despre fiul său.

Antrenorul Răducioiu, acuzat de dinamovişti!

Oficialii de la Dinamo sunt contrariaţi că nici un junior ”roşalb” nu a fost convocat pentru meciurile cu Turcia, în condiţiile în care 14 jucători din lotul U15 provin de la Viitorul Constanţa.

În vară, bucureştenii i-au învins pe constănţeni în semifinala Campionatului Naţional de juniori C, scor 3-1, câştigând apoi şi finala cu Ardealul Cluj (3-0). Mai mult, ”câinii” i-au învins pe Ianis& Co. şi la un turneu amical de la Craiova cu 4-1. ”Copiii m-au întrebat: «Dom profesor, dar pe noi de ce nu ne cheamă? I-am bătut pe cei de la Viitorul! Nu suntem mai buni?» Eu le-am transmis că va veni şi rândul lor”, a precizat, pentru ProSport, antrenorul dinamovist Mihai Dobre. Selecţionerul Florin Răducioiu s-a apărat: ”Nu am văzut acele meciuri. Până la urmă este numai treaba mea pe cine convoc. I-am luat pe cei mai în formă”. (Gabriel Chirea)
fotografii: Vlad Chirea

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii