MENIU CAUTĂ
22 Ian. 2017 22:35 , de Octavian Cojocaru

Hamroun l-a eclipsat pe uriașul Xavi. A dat două pase de gol și două goluri pentru Al-Sadd

Distribuie

Hamroun l-a eclipsat pe uriașul Xavi. A dat două pase de gol și două goluri pentru Al-Sadd. Jucătorul împrumutat de Steaua în Qatar a făcut un meci senzațional.

Jugurtha Hamroun, care va împlini 28 de ani peste cinci zile, a fost omul-meciului în partida Al Muaidar – Al Sadd, scor 1-6.

Hamroun l-a eclipsat pe uriașul Xavi: nici Xavi nu a reușit ce a făcut algerianul

„Juju' a marcat două goluri, dintre care unul din penalty. În plus, a mai dat și două pase decisive la alte două goluri marcate de elevii portughezului Jesualdo Ferreira.

Jugurtha Hamroun a jucat tot meciul, la fel ca și celebrul Xavi Hernandez, colegul său. În total, în acest campionat, Hamroun a ajuns la cinci goluri.

Jugurtha Hamroun se luptă pentru titlu ccu Al Sadd, care are 40 de puncte după 17 etape, cu trei mai puțin decât echipa de pe primul loc, Lekhwiya.

Algerianul, care a mai trecut și pe la Guincamp, a fost împrumutat de Steaua la Al Sadd contra sumei de 1 milion de euro. Dacă arabii sunt mulțumiți de el, pot, în vara viitoare, să activeze clauza de cumpărare definitivă, de încă 1 milion de euro.

Juggurtha Hamroun a jucat foarte bine și la Steaua, dar a intrat în conflict cu toată lumea după ce a dezertat de la echipă înaintea meciului de la Praga, cu Sparta, din preliminariile Ligii Campionilor.

 

Comentarii