Mergi direct la conținut »
Se măreşte LOTUL ARESTAŢILOR din Liga 1. Cine va ajunge după gratii
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Se măreşte LOTUL ARESTAŢILOR din Liga 1. Cine va ajunge după gratii

Se măreşte LOTUL ARESTAŢILOR din Liga 1. Cine va ajunge după gratii

Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi, totodată, primarul oraşului de la poalele Pietricicăi, va fi arestat pentru 24 de ore de procurorii DNA şi va primi mandat de arestare preventivă pentru alte 30 de zile. El a fost adus deja la DNA Bucureşti.

„Pinalti” este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani în dosarul „Microsoft”. Avocatul lui „Pinalti” a recunoscut că acesta va ajunge după gratii. „Pentru Gheorge Ştefan la ora aceasta nu avem decât că, prin ordonanţă, se pune în discuţie infracţiunea de trafic de influenţă şi spălare de bani. Am fost anunţaţi deja că va fi reţinut şi că urmează să se desfăşoare activităţi care au ca scop final arestarea preventivă. Se discută de transferuri de 4 milioane de euro, operaţiuni financiare făcute în vederea susţinerii acestui proiect de licenţe Microsoft”, a declarat, luni avocatul Cătălin Dancu, la România TV.

În prezent, în spatele gratiilor se află cei opt arestaţi din „Dosarul Transferurilor”, Gigi Becali, Marian Iancu şi Cornel Penescu.

Close
Închide
  Close