Mergi direct la conținut »
Imaginile DURERII de la înmormântarea lui Nae Manea! Discursul lui Vadim Galerie foto
18imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Imaginile DURERII de la înmormântarea lui Nae Manea! Discursul lui Vadim

Imaginile DURERII de la înmormântarea lui Nae Manea! Discursul lui Vadim

 

UPDATE 13:55 / Nicolae Manea a fost înmormântat la Cimitiriul Străuleşti 2 în prezenţa câtorva zeci de oameni. Fanii au pus un fular alb-vişiniu pe sicriu, precum şi un steag în culorile Rapidului pe cavou.

VLAD7765

Mormântul lui Nicolae Manea a fost acoperit cu steagul Rapidului FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Cu permisiunea familiei fostei glorii rapidiste, Vadim Tudor a ţinut să rostească un cuvânt de rămas bun: ”L-am cunoscut pe Nae Manea de 35 de ani. Am fost vecini de bloc pe Titulescu. Ne despărţim de un frate de-al nostru, mare talent, om tânăr. Era o legendă vie a unui club prigonit, pentru că a fost integru. Ştiu cât a pătimit Rapid pentru că nu trântea meciuri”.

VLAD7604

Vadim Tudor a depus o coroană de flori la mormântul lui Nicolae Manea FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

George Stanca: ”Moartea lui Nae Manea poate înseamnă moartea Rapidului”

Printre lacrimi de durere, George Stanca a spus: ”Moartea lui Nae Manea poate înseamnă moartea Rapidului. Este începutul sfârşitului! Tatăl meu a fost maestrul lui Nae Manea la serviciu, iar când Rapid pierdea câte un meci jucători erau trimişi în producţie. Tata îi spunea lui Manea să se ascundă printr-un vagon, să nu-l vadă muncitorii fiindcă toţi s-ar fi strâns în jurul lui la poveşti şi n-ar mai fi muncit nimeni”.

Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile
Recomandări

Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile

 
VLAD7771

George Stanca FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

UPDATE 12.50: Cortegiul funerar a ajuns în zona stadionului din Giuleşti. A fost ţinut un moment de reculegere în memoria lui Nae Manea.

Nae Manea (60 de ani), legenda Rapidului răpusă de cancer în urmă cu două zile, va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Străuleşti II. Slujba de înmormântare are loc în aceste momente la biserica Sfânta Parascheva.

La înmormânterea lui Nae Manea a venit lume buluc, de la simpli suporteri, până la mari nume ale fotbalului, precum Gică Hagi, Ilie Balaci, Daniel Prodan, Valeriu Argăseală, Anghel Iordănescu, Daniel Isăilă, Florin Halagian sau Vasile Avram, dar şi foarte mulţi foşti şi actuali rapidişti.

balaci

Ilie Balaci (stânga) şi preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, la Biserica Sf. Parascheva  FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Iordanescu

Selecţionerul Anghel Iordănescu (centru), Daniel Isăilă (stânga) şi Ilie Balaci (dreapta), la Biserica Sf. Parascheva FOTO: Vlad Chirea (Libertatea)

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close