Mergi direct la conținut »
Szukala și Sânmărtean au primele oferte. Anunțul presei arabe. Cum ar putea reveni la Steaua
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Szukala și Sânmărtean au primele oferte. Anunțul presei arabe. Cum ar putea reveni la Steaua

Stoperul polonez Lukasz Szukala (31 de ani) și Lucian Sânmărtean (35 de ani) au fost informați de Loți Boloni, antrenorul lui Al Ittihad (Arabia Saudită), că trebuie să-și caute echipe. Cei doi n-ar mai fi doriți de șeici, dar nici tehnicianul român nu-i iubește prea mult.

Cei doi indezirabili ar fi plecat deja din cantonamentul din Italia, susţine mojazeg.com. Polonezul a primit deja o ofertă concretă, din ţara natală, de la Legia Gdansk. Managerul lui Szukala a afirmat că fotbalistul nu exclude însă nici varianta să plecea în MLS, liga nord-americană, dar va lua o decizie în perioada următoare.

Szukala și Sânmărtean ar fi doriți înapoi la Steaua, dar Gigi Becali a anunţat că va mai face transferuri doar dacă echipa se califică în play-off-ul Ligii Campionilor.

Așadar, despărțirea de foștii steliști Sânmărtean și Lukasz Szukala este iminentă. Cei doi au fost transferați în ianuarie, la solicitarea lui Victor Pițurcă, demis în această vară de la Al Ittihad.

”E cam greu, dacă cei din conducere vor să câștige campionatul cu aceeași fotbaliști cu care nu a mai câștigat de mult timp”, a spus Bölöni într-un interviu acordat pentru SportNews.ro.

”Am auzit lucruri frumoase despre Lucian Sânmărtean. Îl cunosc de când eram selecționer, iar el juca la tineret și la Bistrița. Excela la tehnică, dar era puțin deficitar capitolul fizic și forță. A făcut o carieră frumoasă” – Ladislau Bölöni, antrenor Al Ittihad

 

Close
Închide
  Close