Mergi direct la conținut »
Învinsă de Suedia, România va juca pentru locurile 5-8 la Europenele U18 de la București!
Sport Libertatea > Sport

Învinsă de Suedia, România va juca pentru locurile 5-8 la Europenele U18 de la București!

Reprezentativa de junioare a României a ratat șansa de a accede în semifinalele Campionatului European U18, Divizia B, după ce baschetbalistele tricolore pregătite de antrenorii Madalin Piperea, Liviu Manea și Romela Cristea au capotat, joi seară, în Arena de Baschet, în disputa cu liderul neinvins al Grupei E, Suedia, cu scorul de 37-42 (8-10, 10-9, 11-13, 8-10), informează frbaschet.ro.

În urma acestui eșec, naționala României a ocupat locul 3 și va evolua în continuare în lupta pentru locurile 5-8, alături de Danemarca, Germania și Bosnia&Herțegovina, în vreme ce Suedia și Turcia au intrat în careul de ași și se vor confrunta pentru promovarea în elita continentală cu Slovacia și Letonia.

Într-o altă competiție, reprezentativa de cadeți a României a început cu stângul Campionatul European U16, Divizia B, competiție de la Sofia. Tinerii tricolori pregătiți de antrenorii Eugen Ilie, Alexandru Olteanu și Radu Rugiubei au cedat, joi, în fața Poloniei, cu scorul de 55-63 (19-16, 15-10, 5-24, 16-13), la capătul unui joc nebun, controlat de echipa noastră timp de trei sferturi! Vineri, nationala României va întâlni în cel de-al doilea meci din Grupa A, de la ora 18:15, în Triaditza Hall, selecționata similară a Bulgariei.

Close
Închide
  Close