De Ciprian Iana,

Fostul tenismen Mihai Rusu crede că ”Ion Țiriac distrage atenția opiniei publice asupra situației grave din tenis”. Aceasta ar fi provocată, de fapt, de ”gașca lui Ion Țiriac”, nu de politicieni.

”Eminența cenușie a acestei acțiuni a lansat public o declarație de o gravitate excepțională: ”Timp de 30 de ani s-au făcut genocide! Termenul de genocid este total nepotrivit pentru că nu s-au comis crime asupra unui grup uman, național sau etnic”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Rusu.

Fosta ”voce” de la Radio Europa Liberă a continuat: ”Este, de fapt, un nou tertip din arsenalul cu fumigene folosit de fostul șef de la COSR atunci când vrea să impresioneze publicul”.

Mai mult, Rusu crede că acuzația la adresa politicului nu are ”substanță”, din moment ce, ”în ultimii 30 de ani protectorii lui Ion Țiriac au condus România”.

În sprijinul celor afirmate, Mihai Rusu i-a nominalizate pe fostul premier Petre Roman ”care i-a dat casa fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer”, dar și pe fostul președinte Ion Iliescu ”persoana care i-a deschis ușa pentru afaceri în țară”.

Corespondență din Milano. Reporterul Libertatea a ajuns în zona afectată de coronavirus în Italia
Recomandări

Corespondență din Milano. Reporterul Libertatea a ajuns în zona afectată de coronavirus în Italia

 

Apoi, Rusu i-a mai amintit pe fostul premier Adrian Năstase ”autorul ”cadoului” fondului de vânătoare de la Balc” și din nou Ion Iliescu, ””stingătorul” afacerii cocaina”.

Pe ”lista” lui Mihai Rusu au mai fost trecuți ex-premierii Călin Popescu Tăriceanu, ”darnic cu bani publici din fondul de rezervă al guvernului la meciurile de Cupa Davis cu Franța și cu Coreea de Sud”, Victor Ponta ”prieten cu miliardarul” și Viorica Dăncilă care, ”alături de ministrul justiției, Orlando Teodorovici și ministul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, au dat aviz favorabil solicitării de finanțare din fondul de rezervă al guvernului a WTA București”.

Fostul sportiv stabilit în Germania spune că ”în ultimii 20 de ani, FRT a fost controlată de oameni apropiați lui Ion Țiriac, în calitate de vicepreședinți, antrenori sau căpitani nejucători ai echipelor naționale de Cupa Davis și Fed Cup”.

Mihai Rusu / FOTO: Libertatea

În final, Mihai Rusu se întreabă: ”Cine a furat genocidul, cei care au condus România în ultimii 30 de ani, sau cei care au dirijat FRT?”.

”Partea bună e că nimeni nu a murit, iar partea rea este că epurarea de la FRT i-a lăsat pe incompetenți să termine tenisul nostru”, a conchis Mihai Rusu.

Citeşte şi:

Mircea Lucescu merge la Beșiktaș Istanbul. Ce funcție va avea ”Il Luce”

Nadia Comăneci, despre viitorul sportului românesc ”Nimeni nu are curajul să iasă din această cutie şi să facă ceva pentru sport”

Marian Drăgulescu, înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo: ”Am șanse 90% să câștig medalia de aur”

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare