Irina Begu (31 de ani, locul 63 WTA) a fost amendată cu 10.000 de dolari după incidentul din meciul cu Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 31 WTA), terminat cu victoria sportivei noastre, scor 6-7, 6-3, 6-4, au anunţat organizatorii turneului de la Roland Garros.

În meciul de joi, la scorul de 7-6 (3), 3-6, 2-0, 15-0 pentru rusoaică, pe serviciul acesteia, Irina Begu a mers spre marginea terenului ca să-şi schimbe racheta, a lovit-o de pământ, iar racheta a ricoşat în tribună și a fost aproape să lovească un copil. Partida a fost întreruptă cinci minute, iar Begu a fost iertată și a putut continua meciul.

„E un moment jenant pentru mine, nu vreau să discut foarte mult despre asta. Vreau doar să îmi prezint scuzele. Este prima dată când fac așa ceva în carieră. Regret, mă simt îngrozitor. Îmi pare rău, altceva nu pot spune. Repet, e un moment jenant. Nu am vrut să lovesc pe nimeni cu racheta”, a spus Begu la conferința de presă de după meci.

„Știți cum este, se întâmplă să o arunci pe zgură, dar nu te aștepți să zboare atât de mult. Vreau să uit acest moment”, a adăugat ea.

Urmărește-ne pe Google News