Irina Begu – Donna Vekici 3-6, 7-6, 6-1

ACTUALIZARE 27 aprilie. Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Istanbul, după ce, vineri, a trecut, scor 3-6, 7-6, 6-1, de Donna Vekici. Faza meciului s-a petrecut în setul 2, după ce Irina a pierdut punctul care a făcut ca adversara sa să conducă cu scorul de 6-5. Sportiva noastră a acuzat faptul că mingea ar fi prins tușa și a făcut o criză de nervi. „Nu e nici un spaţiu. E incredibil. Ăsta e out, ăsta e out? Chemaţi-l pe supervizor. Mi-aţi dat voie să merg să văd urma? Mi-aţi dat voie? Chemaţi-l acum pe supervizor, urma e pe linie. E incredibil. Nu mai joc. Nu mă mişc de aici, stau aici 10 ore, nu mă mişc”, a strigat Irina către arbitrul de scaun.

În momentul în care a venit supervizorul, Irina Begu a reacționat: „Nu trebuie să îmi daţi punctul, mergeţi doar şi verificaţi urma. E incredibil. Nu e niciun spaţiu. Mergeţi şi uitaţi-vă doar, nu trebuie să îmi daţi punctul”. Până la urmă, Irina s-a calmat, a reușit un break, apoi a câștigat setul la tie-break cu un zdrobitor 7-1.

Irina Begu şi-a asigurat un cec de 11.500 dolari şi 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe franţuzoaica Pauline Parmentier, care a profitat de abandonul danezei Caroline Wozniacki, la scorul de 4-6, 6-3. Begu are 3-2 în meciurile directe cu Parmentier (32 ani, 122 WTA), după trei victorii consecutive, ultima anul trecut în sferturi la Bucureşti, cu 7-5, 6-0.

Cealaltă semifinală de la Istanbul le va opune pe grecoaica Maria Sakkari, victorioasă cu 6-3, 7-6 (6) în faţa olandezei Arantxa Rus, şi pe slovena Polona Hercog, care a eliminat-o pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, a doua favorită, cu 6-1, 1-6, 7-5.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

ACTUALIZARE 27 aprilie. În sferturile de finală ale turneului de la Istanbul, Caroline Wozniacki (Danemarca) a acuzat o accidentare, înainte de setul decisiv, cu Pauline Parmentier (Franţa), şi a abandonat, la scorul 6-4, 3-6.

Vekic (21 ani, 54 WTA) şi Begu (27 ani, 37 WTA) s-au confruntat până acum de două ori în circuitul profesionist, de fiecare dată victoria revenind româncei.

În 2012, la Taşkent, Begu câştigat titlul după 6-4, 6-4 în finala cu Vekic, iar în 2014, la Moscova, reprezentanta ţării noastre se impunea în primul tur cu 7-6 (5), 1-6, 6-3.

Daneza Wozniacki, numărul 2 WTA, urmăritoarea liderului mondial Simona Halep în ierarhia WTA, e și ea în ”sferturi”.

Celelalte sferturi de finală sunt Maria Sakkari (Grecia) – Arantxa Rus (Olanda), Polona Hercog (Slovenia) – Svetlana Kuzneţova (Rusia/N.2) şi Caroline Wozniacki (Danemarca/N.1) – Pauline Parmentier (Franţa).

Citiți și LIVETEXT Simona Halep – Coco Vandeweghe, în sferturi la Stuttgart (vineri, ora 14:30). S-a împlinit dorința liderului WTA

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile