MENIU CAUTĂ

Iubita lui Cristiano Ronaldo, spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. I-a înnebunit pe toți cu posteriorul ei și rochia transparentă | FOTO

Distribuie

Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, Georgina, a fost principala atracție pe covorul roșu la festivalul de Film de la Veneția.

Cristiano Ronaldo are o iubită care face furori oriunde își face apariția. Georgina Rodriguez este o prezență fermecătoare, bruneta întorcând privirile indiferent la ce eveniment merge.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost prezentă zilele acestea la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, unde a asistat la premiera peliculei „First Man”.


Georgina Rodriguez a purtat o rochie de culoare neagră, transparentă, care i-a pus în valoare atuurile fizice. partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo i-a cucerit pe toți cei prezenți, iar fotografii s-au grăbit să îi facă fotografii superbei brunete, care a făcut ravagii cu ținuta aleasă, care i-a scos în evidență posteriorul ferm și bombat.

Argentinianca Georgina Rodriguez este fotomodel și are 24 de ani. Georgina Rodriguez locuiește alături de Ronaldo și cei 4 copii într-o vilă luxoasă din centrul orașului Torino. Argentinianca a născut în 2017 singurul copil făcut cu Ronaldo. Ceilalți 3 au fost concepuți de o mamă surogat, respectiv de o chelneriță cu care fotbalistul a avut o aventură în Manchester.

FOTO: EPA


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Citește mai multe despre Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, posterior, prezentă și tinuta pe Libertatea.

Comentarii