Mergi direct la conținut »
Iubita lui Cristiano Ronaldo, spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. I-a înnebunit pe toți cu posteriorul ei și rochia transparentă | FOTO Galerie foto
4imagini
Sport Libertatea > Sport > Iubita lui Cristiano Ronaldo, spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. I-a înnebunit pe toți cu posteriorul ei și rochia transparentă | FOTO

Iubita lui Cristiano Ronaldo, spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. I-a înnebunit pe toți cu posteriorul ei și rochia transparentă | FOTO

Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, Georgina, a fost principala atracție pe covorul roșu la festivalul de Film de la Veneția.

De Dana Aramă,

Cristiano Ronaldo are o iubită care face furori oriunde își face apariția. Georgina Rodriguez este o prezență fermecătoare, bruneta întorcând privirile indiferent la ce eveniment merge.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost prezentă zilele acestea la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, unde a asistat la premiera peliculei „First Man”.


Georgina Rodriguez a purtat o rochie de culoare neagră, transparentă, care i-a pus în valoare atuurile fizice. partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo i-a cucerit pe toți cei prezenți, iar fotografii s-au grăbit să îi facă fotografii superbei brunete, care a făcut ravagii cu ținuta aleasă, care i-a scos în evidență posteriorul ferm și bombat.

Argentinianca Georgina Rodriguez este fotomodel și are 24 de ani. Georgina Rodriguez locuiește alături de Ronaldo și cei 4 copii într-o vilă luxoasă din centrul orașului Torino. Argentinianca a născut în 2017 singurul copil făcut cu Ronaldo. Ceilalți 3 au fost concepuți de o mamă surogat, respectiv de o chelneriță cu care fotbalistul a avut o aventură în Manchester.

FOTO: EPA


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Close
Închide
  Close