MENIU CAUTĂ
05 Aug. 2012 14:09 , de Simona Josan

JO 2012 | Bela Karoly: „Izbaşa are o şansă foarte mare la sol, la fel și Cătălina Ponor. Sunt printre favorite la aurul olimpic”

Distribuie

Comentator pentru NBC la această ediţie a Jocurilor Olimpice, Bela Karoly a avut timp să analizeze concursul feminin de gimnastică, în care românii au luat bronzul la echipe: „A fost un concurs foarte frumos în care România a demonstrat încă o dată că este una dintre puterile lumii”, a declarat Karoly reporterilor TVR.
Pe 3 august, de ziua Marianei Bitang, Bela Karoly a recunoscut valoarea celor doi antrenori: „Mariana şi Octavian au reuşit imposibilul, au reuşit să aducă România din nou acolo sus unde îi e locul”.
De astăzi încep finalele pe aparate, iar Bela Karoly le vede pe românce în disputa directă pentru aurul olimpic. „Izbaşa are o şansa foarte mare la sol, la fel si Cătălina Ponor. Sunt printre favoritele la aurul olimpic”, a mai spus fostul antrenor Karoly.

Mâine, tot în transmisiune directă la TVR 1, TVR HD, precum şi pe jo2012.tvr.ro, de la ora 16.00, telespectatorii pot urmări din nou finala pe aparate, în care Flavius Koczi va evolua la sărituri. Pe 7 august, Sandra Izbașa concurează în finala la sol, iar Cătălina Ponor și Diana Bulimar în cea de la bârnă, cele două fiind transmise în direct începând cu ora 16.00.
Înaintea probei de maraton, adică după prima săptămână a întrecerilor, România a cucerit 7 medalii la Olimpiada londoneză – una de aur, patru de argint şi două de bronz.
 

Comentarii