Mergi direct la conținut »
Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, se pregătește pentru a 50-a operație! Va fi o intervenție chirurgicală în premieră mondială
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, se pregătește pentru a 50-a operație! Va fi o intervenție chirurgicală în premieră mondială

Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, se pregătește pentru a 50-a operație! Va fi o intervenție chirurgicală în premieră mondială

Calvarul Kassandrei continuă. Fetița în vârstă de 13 ani, care a fost adoptată de fostul internațional Iosif Rotariu (56 de ani), va ajunge din nou pe masa de operație, a 50 intervenție chirurgicală la care este supusă!

De Ciprian Iana,

De această dată, Kassandra Rotariu va suferi o intervenție chirurgicală extrem de complexă la ambele mâini. Mai bine zis o operație care va fi efectuată în premieră mondială de câțiva doctori specialiști de peste ocean.

„Următoarea operație a Kassandrei, a 50-a, va fi la mâini. E o operație complexă pe care o va face în Canada sau în Statele Unite. Specialiștii din Canada analizează acest caz de doi ani și acum așteptăm verdictul. E un caz unic, practic vorbim despre o intervenție chirurgicală în premieră mondială”, a declarat, pentru Libertatea, Iosif Rotariu.

Fostul jucător de la Steaua, Galatasaray sau Politehnica Timișoara mai are și o variantă de rezervă, în cazul în care specialiștii din Canada nu îi vor da o veste bună. „Prin intermediul unor prieteni, ținem legătura și cu niște specialiști din Statele Unite. Dacă nu putem s-o operăm pe Kassi în Canada, mergem cu ea în Statele Unite!”.

Această intervenție este necesară pentru că brațele Kassandrei nu s-au dezvoltat așa cum ar fi fost normal. Fetița a mai fost supusă o singură dată unei intervenții chirurgicale la mâini, în urmă cu trei ani, însă fără rezultatul scontat.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

„Kassandra a mai fost operată o singură dată la mâini, în Franța, la Strasbourg, însă operația n-a fost o reușită”, ne-a spus Iosif Rotariu, care i-a mulțumit prietenului Ioan Andone pentru evenimentul cartiabil organizat de acesta, în urma căruia banii rezultați vor ajunge la patru copii, printre care și Kassandra.

„Îi mulțumim din suflet lui Ando că s-a gândit și la Kassandra. Costurile cu această operație sunt foarte mari, dar important a fost gestul făcut de Andone”, a conchis Iosif Rotariu.

Adoptată de familia Rotariu pe când avea 4 ani, Kassandra Rotariu a trăit un adevărat coșmar, fiind arsă cu țigara, otrăvită cu acid și chiar aruncată de la fereastră de bunica ei! În plus, Kassandra Rotariu suferă și de o boală a oaselor care i-a atacat articulațiile.

Licitații de 24.500 de euro

La dineul cartitabil „Gala Ioan Andone”, organizat cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la debutul fostului internațional în fotbalul profesionist, s-au licitat 40 de tricouri cu autograf, o pereche de ghete de fotbal, un bax de vin ediţie limitată şi două sticle de vin unicat.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

„A fost un eveniment minunat, atât din punct de vedere sportiv, cât și umanitar. În urma donațiilor și licitațiilor s-a strâns suma de de 24.500 euro. Dăruim viață prin fotbal!”, a spus Ioan Andone.

Banii rezultați în urma evenimentului cartitabil la care au participat oameni de afaceri, fotbalişti, artişti şi oficialităţi, vor fi direcţionati către trei copii cu nevoi speciale din comuna Voluntari, dar şi către Kassandra Rotariu.


Când lasă racheta, ia în mână pensula. Ce pasiuni are tenismena Alexandra Dulgheru (locul 159 WTA) 

Close
Închide
  Close