Mergi direct la conținut »
La Jocurile Europene, ”liberista” Andreea Simon luptă marți seară pentru bronz
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > La Jocurile Europene, ”liberista” Andreea Simon luptă marți seară pentru bronz

La Jocurile Europene, ”liberista” Andreea Simon luptă marți seară pentru bronz

UPDATE 18.10: Andreea Simon a pierdut medalia de bronz, fiind învinsă în meciul decisiv cu Maria Mamașuk.

Simona Băncilă s-a clasat pe locul 31 în preliminariile concursului individual feminin de tir cu arcul.Băncilă, în vârstă de 45 ani, a acumulat 629 de puncte, prima în clasament fiind Lisa Unruh (Germania), cu 662 puncte. În primul tur al fazei eliminatorii, 32-imi de finală, Simona Băncilă se va lupta cu azera Olga Seniuk.

Pugilistul Nicolae Răzvan Andreiana s-a calificat în optimile de finală ale categoriei 56 kg, după ce l-a învins la puncte, cu 3-0 (decizie în unanimitate), pe spaniolul Diego Ferrer Pereira. În optimi, acesta îl va întâlni pe reprezentantul gazdelor, Taifur Aliev (18 ani), vineri, de la ora 13:00.
_______________________

Luptătoarea română Andrea Elena Simon o va înfrunta pe azera Maria Mamașuk, marți, în meci pentru medalia de bronz în limitele categoriei 63 kg, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), informează agerpres.ro.

Simon a fost învinsă de Iulia Tkaci (Ucraina) în optimile de finală, dar în recalificări a câștigat meciul cu poloneza Monika Michalik și va lupta marți, de la ora 17,42 (cu aproximație, ora Bucureștiului), cu azera Mamașuk, pentru locurile 3-5.

La cat. 53 kg, cvintupla vicecampioană europeană Estera Dobre a învins-o în optimi pe suedeza Fredrika Petersson, dar a cedat în sferturi în fața Nataliei Budu (Republica Moldova).

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„
Recomandări

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„

 

ALTE REZULTATE ÎNTREGISTRATE MARȚI DE SPORTIVII ROMÂNI

TENIS DE MASĂ. Jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale probei feminine de simplu la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), după ce a dispus cu 4-0 (11-5, 11-9, 11-6, 11-5) de azera Rufat Gulieva, marți, în runda inaugurală. Szocs a avut nevoie de doar 21 de minute pentru a obține victoria, urmând să joace, miercuri, în turul al doilea cu Li Jie, triplă campioană europeană cu echipa Olandei. Elizabeta Samara este calificată direct în turul al doilea, urmând să joace contra învingătoarei dintre suedeza Matilda Ekholm și bulgăroaica Anelia Karova. Ekholm a învins-o pe Samara cu 3-0 în cadrul meciului pe echipe, pierdut de România în fața Suediei.

BOX. Boxerul român Ionuț Mirel Jitaru a fost învins la puncte de irlandezul Darren O’Neill (3-0, decizie în unanimitate), marți, în primul tur al categoriei 91 kg, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan).

TIR. Campionul olimpic en titre Alin Moldoveanu a ocupat doar locul 22 în calificările probei de pușcă aer comprimat 10 metri, marți, la Jocurile Europene de la Baku și a ratat calificarea în finala de opt.

TIR CU ARCUL. Sportivul român Daniel Ciornei a ocupat locul al 31-lea după faza preliminară a concursului individual de tir cu arcul, marți, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan).

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close