11 Ian. 2018 15:52

Legăturile cu fotbalul ale vicepremierul Marcel Ciolacu. În 2013 a susținut campania lui Burleanu la șefia FRF, acum l-a activat pe Gică Popescu

Distribuie

Legăturile cu fotbalul ale vicepremierul Marcel Ciolacu, omul care l-a propus pe fostul internațional Gică Popescu, consilier al premierului Mihai Tudose, pentru organizarea Euro 2020 în România! 

'Ideea a fost a domnului Ciolacu. Și este una excelentă. Gică Popescu nu s-a aruncat. Mi-a cerut timp, să vadă dosarul. Am fost răbdători, adică l-am sunat de două-trei ori pe zi, până ne-a dat răspunsul că se bagă în acest proiect', a zis premierul României, la Sinteza Zilei.

În lumea fotbalului din Buzău se vorbește că pe vremea când era președinte al Organizației Municipale PSD Buzău, Marcel Ciolacu (50 de ani), a susținut campania lui Răzvan Burleanu la șefia FRF, cel care îl avea ca principal contracandidat tocmai pe Gică Popescu.

Marcel Ciolacu avea o relație foarte bună cu Gabriel Bodescu, buzoianul care a devenit mâna dreaptă a președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Viorel Ion, fostul fotbalist și antrenor al Gloriei Buzău, a demascat în 2016 legăturile dintre Marcel Ciolacu și Gabriel Bodescu, după ce FRF l-a exclus din fotbal pentru presupuse blaturi:

'Este o decizie ieşită din comun, o decizie care, după cum voi demonstra, este rezultatul unor legături de tip mafiot şi al unor relaţii strânse de prietenie între conducerea FRF, prin Gabriel Bodescu şi liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Au început, în urmă cu doi-trei ani, prin a distruge financiar clubul Gloria Buzău, acţiune care le-a ieşit de minune, cu sprijinul preţios al preşedintelui Dan Tulpan', a scris Viorel Ion pe facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe Viorel Ion, după sentința Federației:

'FRF a decis aseară excluderea din viața sportivă a lui Ion Viorel, pentru aranjarea unor meciuri de fotbal ca să câștige bani din pariuri. Acesta este candidatul pe care clanul Mocanu îl propune pentru Primăria Buzău. Este cel care ne dă tuturor lecții de cinste și moralitate, cel care vrea să aducă schimbarea în politica buzoiană. Un blatist!', a scris Ciolacu.

'Am rămas surprins când am auzit că Gică Popescu va fi consilerul premierului pentru organizarea Euro 2020 în România! Din câte îl cunosc pe Gică, nu cred că va accepta să colaboreze cu actuala conducere a Federației. Este o mutare care poate fi interpretat ca un semnal de schimbare la FRF', a comentat surprins Viorel Ion, pentru Libertatea.

Premierului Mihai Tudose a mai dezvăluit că, în proiect, alături de Gică Popescu este implicat și Gică Hagi.

BIOGRAFIE: Cine este Marcel Ciolacu, vicepremierul fără minister din Cabinetul Tudose. Scandalul fotografiilor în care apare alături de Omar Hayssam


Citește și: Scrisoarea unui polițist de la Serviciul Omoruri care a anchetat cazul pedofilului: Era unul de-al nostru. Bine că l-am prins

 

Loading...
Comentarii