Mergi direct la conținut »
Liga 1, etapa 1, play-off: Dinamo - Steaua (duminică, ora 20.30, Digi, Dolce, Look). ^Ciprian Marica va fi cel mai fluierat fotbalist de pe teren Galerie foto
3imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Liga 1, etapa 1, play-off: Dinamo – Steaua (duminică, ora 20.30, Digi, Dolce, Look). ^Ciprian Marica va fi cel mai fluierat fotbalist de pe teren

[gallery ids="1330480,1330481,1330482"]

Ciprian Marica (30 de ani) nu a fost în lot joi, la primul ”derby de România” din 2016, dar este anunțat titular în campionat, în prima etapă din play-off, la al doilea meci Dinamo – Steaua jucat în decurs de 4 zile. Meciul va începe la ora 20.30, urmând a fi transmis în direct pe Digi, Dolce și pe Look.

Dacă va juca duminică, Marica va bifa prima apariție într-un derby al fotbalului românesc. Nu a prins vreunul în tricoul lui Dinamo, iar acum revine în Șoseaua Ștefan cel Mare pentru prima dată ca rival al „câinilor”, după ce în această iarnă a ales să se transfere la Steaua, deși a discutat și cu șefii roș-albilor.

La meciul din Cupa României, un alt fost dinamovist – Gabriel Tamaș – a fost ținta preferată a fanilor roș-albi, care l-au huiduit copios atât la începutul meciului, când au fost prezentate echipele, cât și în timpul jocului, la fiecare atingere de balon.

”Am început sezonul cu Astra e primul loc în clasament, așa începem și play-off-ul. Dar, pentru noi, alt loc decât primul este o înfrângere! Am venit la Steaua să câștig cele 3 trofee puse în joc și să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Așa că, pentru mine, Steaua este favorită în orice confruntare!”, a declarat Ciprian Marica, în cadrul unui intervu acordat pentru revista oficială a Ligii Profesioniste de Fotbal.

”Aștept orice meci cu gândul de a câștiga! Doar la asta mă concentrez! În rest, sper să fie un spectacol frumos. Nu mă surprinde nivelul fotbalului practicat în Liga 1, am urmărit foarte des jocuri din campionatul intern. Sunt mize importante în joc, mai ales în retur. Și apar rezultate surprinzătoare la reluarea campionatului, fiindcă pregătirea nu se face în așa fel încât să obții vârful de formă în prima etapă. Vor fi jocuri explozive în play-off, abia aștept!”, a mai spus atacantul Stelei.

Dintre jucătorii din campionatul intern, colegii de la Steaua l-au impresionat cel mai mult pe Marica.

„Sunt fotbaliști de mare calitate, pe majoritatea îi știam de la echipa națională. Am descoperit apoi un Varela, un Stanciu, un Toșca, un Hamroun… Buni, foarte buni!”, a spus nouarul campioanei României din ultimele 3 sezoane.

La meciul e joi, Gabi Tamaș a fost înjurat ca la ușa cortului. ”Nu au fost înjurături noi, le știam”.

Close
Închide
  Close