MENIU CAUTĂ

Liga 1, etapa a 6-a: Concordia Chiajna – Astra Giurgiu 0-3. Festival după pauză. A cedat nocturna / VIDEO

Distribuie

Astra este neînvinsă în acest sezon în care a înregistrat o victorie, 1-0 cu FCSB şi patru rezultate de egalitate (toate încheiate cu scorul de 1-1), informează site-ul lpf.ro.

LIGA 1

Concordia Chiajna – Astra Giurgiu 0-3 VIDEO
Balaure (56), N. Roșu (80 – penalty), Begue (82)

Prima repriză n-a avut ocazii mari. Doar Llullaku l-a amenințat pe Caparco. Denis Alibec, atacantul Astrei, a fost văzut în tribuna de la Chiajna, după ce etapa trecută a fost eliminat.
În minutul 56, Balaure a deschis scorul cu o execuție deosebită: șut la colțul lung, mingea intrând în vinclul porții lui Caparco.
În minutul 73, nocturna a cedat. Jocul s-a reluat după o pauză de 10 minute. În minutul 78, ex-ul Neluț Roșu a ratat un penalty. A transformat cu emoții la repetare (portarul gazdelor, Caparco, n-a stat pe linia porții). Apoi, Begue a distanțat-o definitiv pe Astra.

Echipele:

Concordia Chiajna: Caparco – G. Matei, Albu, Marc, Bărboianu – Gorobsov, Prepeliță – Grădinaru, Bawab, D. Panait – Batin
Rezerve: 
A. Costache, P. Ivanovici, N. Fota, R. Deaconu, Cristescu, Leca, Guessan
Antrenor: 
Ionuț Badea

Astra: Lazar – Belu, Bejan, Erico, Radunovici – Mrzljak, Biceanu – Balaure, Llullaku, N. Roșu – L. Buș
Rezerve: 
Nedelcovici, Cestor, R. Boboc, V. Gheorghe, Butean, R. Moise, J. Begue 
Antrenor: 
Marius Măldărășanu

Arbitru: Marcel Bîrsan (București) / A1: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin) / A2: Daniel Mitruți (Craiova) / Observator: George Ionescu (București)

O singură înfrângere au suferit ilfovenii în precedentele patru jocuri din campionat, în rest au două succese şi o remiză.

Concordia şi Astra s-au mai întâlnit de 14 ori în Liga 1, de două ori au câştigat ilfovenii, de trei ori au terminat la egalitate, iar nouă jocuri s-au încheiat cu victoria giurgiuvenilor.

Palmares cu Concordia gazdă: șapte jocuri – o victorie Concordia – șase succese Astra.

– Prima partidă a avut loc pe 21 noiembrie 2011, Concordia – Astra 0-1, gol marcat de Takayuki Seto.

– Întâiul succes din contul Concordiei a venit în returul stagiunii 2011-2012, atunci când echipa condusă de Laurenţiu Reghecampf s-a impus pe terenul din Ploieşti prin dubla lui Adi Rocha (10 mai 2015, Astra – Concordia 0-2).

– Cele mai multe goluri s-au marcat pe 25 august 2012, Astra – Concordia 6-3, antrenori Gheorghe Mulţescu, respectiv Ilie Stan.

– Ultimul succes bifat de ilfoveni în Liga 1 s-a consemnat pe 5 octombrie 2013, Concordia – Astra 3-1. Au urmat trei remize şi șase victorii ale oaspeţilor din această rundă, printre care se numără şi succesul din cea mai recentă confruntare directă, 2-1 la Chiajna (meci jucat pe 19 noiembrie 2017 / marcatori: Batin / Nyuiazdi, Ioniţă II).

Ionuţ Badea vs Astra în Liga 1: șapte jocuri – două victorii – două remize – patru înfrângeri.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: Concordia – 27 ani şi 3 luni; Astra – 25 ani şi 5 luni.

Citește mai multe despre astra giurgiu și Concordia Chiajna pe Libertatea.

Comentarii