Mergi direct la conținut »
”Liga Campionilor nu este o prioritate pentru Barcelona. Pe mine, orice trofeu mă face fericit” - Luis Enrique, antrenorul echipei FC Barcelona
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

”Liga Campionilor nu este o prioritate pentru Barcelona. Pe mine, orice trofeu mă face fericit” – Luis Enrique, antrenorul echipei FC Barcelona

Luis Enrique va debuta ca antrenor în Liga Campionilor în această seară, când echipa pe care o pregăteşte, FC Barcelona, va juca pe teren propriu cu ciprioţii de la APOEL Nicosia (ora 21.45, Digi Sport 2), într-un meci contând pentru prima etapă din Grupa F.

Luis Enrique susţine că, pentru el, meciurile din Liga Campionilor sunt la fel ca oricare altele. ”Debutul meu ca antrenor în Liga Campionilor este deosebit doar pentru faptul că este vorba despre o competiţie mai atractivă decât altele. Nu am emoţii mai mari ca la alte jocuri, acesta e un meci ca oricare altul.

Trebuie să câştigăm un trofeu în acest sezon, dar Liga Campionilor nu este o prioritate pentru Barcelona. Pe mine, orice trofeu mă face fericit. Evident, însă, că ne vom lupta să le câştigăm pe toate, pentru că eu voi fi judecat în funcţie de numărul de trofee pe care le va câştiga această echipă”, a declarat antrenorul Barcelonei.

Close
Închide
  Close