DINAMO – FCSB 2-2 VIDEO
Pesic (19), Torje (57) / Man (84), Teixeira (90+3)

Dinamo a ratat o victorie uriașă, a 60-a în eternul derby, deși a condus cu 2-0. FCSB a egalat cu două goluri în nouă minute și continuă cursa cu CFR Cluj.

Min. 90 + 3 – GOOL Teixeira. Șut la colțul scurt, după ce Hanca s-a oprit, inexplicabil, solicitând henț: 2-2.

3 minute de prelungire. Vlad este atacat, doar o tentativă de a fi speriat, de un fan coborât din peluză. Omul purta un tricou pe care scria ”Doar Dinamo București”. Suporterul a fost iute imobilizat și scos din suprafața de joc.

Min. 90 – FCSB preseză. Șut Budescu, Penedo deturnează în corner.

Min. 84 – GOOL FCSB. Budescu centrează cu exteriorul, Man reia cu capul: 2-1.

Min. 81 – Daniel Popa intră în locul lui Dan Nistor.

Min. 72 – A ieșit Torje, cel pe care, ironic, Gigi Becali îl cerea titular, a intrat Hanca. FCSB forțează cu Junior Morais.

Fotoreporterul ”Libertatea”, Dumitru Angelescu, a fost lovit cu un scaun în cap, obiectul aterizând din zona suporterilor aflați în peluză. Lovitura a lăsat urme, spărgându-i capul și afectându-i obrazul.

Min. 68 – Dinamo mută cu Palic, iese Pesic. Dinamo, aproape de victoria cu numărul 60.

Min. 57 – GOOL Dinamo. Torja a intrat în careu pe stânga, l-a driblat de două ori pe Găman, care s-a răsucit ca o clătită, apoi a tras cu stângul. Vlad putea respinge: 2-0.

Un film de neratat: Copiii s-au filmat pentru mamele plecate la muncă în Vest. „Femeile dispăreau de pe strada noastră”
Recomandări
Un film de neratat: Copiii s-au filmat pentru mamele plecate la muncă în Vest. „Femeile dispăreau de pe strada noastră”

Min. 49 – FCSB cere penalty. Mingea l-a lovit însă în piept pe Mihai Popescu. Decizie corectă qa lui Marius Avram, care a decis continuarea jocului.

Min. 46 – S-a reluat jocul. Budescu a intrat să lumineze jocul FCSB-ului.

PAUZĂ

Min. 45 – Avertisment și pentru Adam Nemec.

Min. 37 – Cartonaș galben Cristi Tănase.

Dică nu are nouar, în acest joc. Evoluează un ”9 fals”, Tănase. Gnohere este suspendat, iar Alibec nu este refăcut. Dinamo contează pe contraatac, în aceste momente ale jocului. La meci sunt foștii stelist Adi Popa (ex-reading, acum la Al-Taawoun) și Claudiu Keșeru. Orădeanul a venit din Bulgaria, unde astăzi a reușit o ”dublă” pentru liderul Ludogoreț Razgrad, ajungând la 12 reușite în acest sezon, în campionat.

Min. 25 – Florin Tănase, șut peste poartă, din cădere.

Min. 24 – Florinel Coman, reluare ”leșinată”, de la marginea careului mare.

Min. 19GOOOL Dinamo! Degajare greșită, din alunecare, a lui Vlad, portarul FCSB-ului. Torje a luat mingea, a driblat, apoi a pătruns în careu, unde Nistor l-a ajutat, centrând în față porții, de unde Pesici, liber, a reluat simplu, cu latul. Primul gol al croatului la Dinamo (mai are o pasă de gol pentru Nemec, la debut): 1-0.

Min. 17 – Jocul s-a calmat.

Efectele incompetenței din România văzute împreună cu Diaspora:  cum atrage Vestul forța de muncă pe care România o neglijează. Exemplul danez
Recomandări
Efectele incompetenței din România văzute împreună cu Diaspora: cum atrage Vestul forța de muncă pe care România o neglijează. Exemplul danez

Min. 2 – Dublă ratare uriașă, la o centrare a lui Coman. Penedo a apărat excelent în fața lui Ovidiu Popescu, lovitură de cap, apoi Gabi Enache a reluat pe lângă poartă.

Min. 1 – A început jocul. Dinamo pare să fi câștigat duelul galeriilor, având o coregrafie mai inventivă. FCSB-iștii au mers pe ”tradițional”.

ACTUALIZARE 20.05. Șobolani pe ”Arena Națională”. Un șobolan a pătruns pe gazonul celui mai scump stadion din România și s-a îndreptat către cablurile camerelor de filmat de la TV Telekom Sport. Proprietarea arenei este Primăria Capitalei, care ar trebui să facă deratizarea.

LIVE BLOG Dinamo - FCSB 2-2. ”Câinii”, doar remiză, după ce au avut 2-0! Torje, gol în ciuda lui Gigi, Teixeira a egalat în prelungiri! Fotoreporterul ”Libertatea”, lovit cu scaunul în cap! | VIDEO

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Dinamo – Steaua (FCSB) a ajuns la episodul 172. Istoria ne arată un duel super-echilibrat: ambele cluburi au câte 59 de victorii, 53 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Doar la golaveraj e o mică diferență în favoarea „roș-albaștrilor”: 246 – 237. La numărul de trofee se cască însă o prăpastie uriașă: 58 – 34, în favoarea Stelei (FCSB).

Echipele de start
Dinamo: Penedo – Romera, Marici, M. Popescu, V. Olteanu – Mahlangu, D. Nistor – Torje, Pesici, Diogo Salomao – Nemec. Rezerve: Brănescu, Monroy, Palici, Katsikas, Dudea, Hanca, D. Popa. Antrenor: Vasile Miriuță.
FCSB: A. Vlad – Enache, Planici, Găman, Momcilovici – Pintilii, Ov. Popescu – Teixeira, Cr. Tănase, Fl. Coman – Fl. Tănase. Rezerve: Stăncioiu, Bălașa, D. Nedelcu, L. Filip, Budescu, J. Morais, Man. Antrenor: Nicolae Dică.

Încă o problemă pe piața de asigurări. Fondul de Garantare nu plătește complet despăgubirile stabilite de instanțe. „Ce țară este aceea care nu plătește o hotărâre definitivă din justiție?” Premierul Ciucă, șocat și el
Recomandări
Încă o problemă pe piața de asigurări. Fondul de Garantare nu plătește complet despăgubirile stabilite de instanțe. „Ce țară este aceea care nu plătește o hotărâre definitivă din justiție?” Premierul Ciucă, șocat și el

ACTUALIZARE 18 februarie. Ora 17.00. Dinamoviștii le promit rivalilor „teroare”! Din arsenalul specific galeriilor, nu putea lipsi și acest „ingredient”.

LIVE BLOG Dinamo - FCSB 2-2. ”Câinii”, doar remiză, după ce au avut 2-0! Torje, gol în ciuda lui Gigi, Teixeira a egalat în prelungiri! Fotoreporterul ”Libertatea”, lovit cu scaunul în cap! | VIDEO

ACTUALIZARE 18 februarie. Ora 14.00. Echipa de start a celor de la FCSB nu corespunde, întru-totul, celor spuse de Gabi Balint. Nicolae Dică a decis să meargă pe mâna jucătorilor experiementați într-un derby complicat, a anunțat digisport.ro.

FCSB (echipa de start): A. Vlad – G. Enache, V. Găman, Planici, Momcilovici – Pintilii, Teixeira – D. Man, Cr. Tănase, Fl. Coman – Fl. Tănase

Dinamo (echipa probabilă): Penedo – Romera, Marici, Katsikas, V. Olteanu – Mahlangu, Nistor – Torje, Pesic, Salomao – Nemec

ACTUALIZARE 18 februarie. Ora 13.00. FCSB are și motiv de sărbătoare azi. Cristian „Dodel” Tănase împlinește 31 de ani. E posibil ca azi, ca un „cadou”, să fie titularizat în premieră de când a revenit la „roș-albaștri”.

LIVE BLOG Dinamo - FCSB 2-2. ”Câinii”, doar remiză, după ce au avut 2-0! Torje, gol în ciuda lui Gigi, Teixeira a egalat în prelungiri! Fotoreporterul ”Libertatea”, lovit cu scaunul în cap! | VIDEO

ACTUALIZARE 18 februarie. Ora 11.00. Ionel Dănciulescu le-a transmis o doleanță aparte fanilor: să nu-l mai înjure pe „fecesebistul” Mihai Stoica.

„Dincolo de rezultat, meci în sine, mi-aș dori ca anumite scandări mai puțin ortodoxe, legate de echipa adversă și de anumite persoane din conducerea celor de acolo să nu existe. Știu că e foarte greu, dar ar fi frumos să se întâmple lucrul acesta”, a spus Ionel Dănciulescu.

ACTUALIZARE 18 februarie ora 05.00: Nicolae Dică are numai trădători în jurul lui! Unul a ”ciripit” formula de start, care a ajuns imediat la televizor. Dică spusese că va face schimbări în echipa de bază, în perspectiva returului cu Lazio. N-a fost însă decât o tentativă de a-i trimite pe dinamoviști „după fentă”.

FCSB va folosi toți titularii, chiar dacă meciurile tari se înghesuie în aceasătă perioadă.

„Mi-a trimis cineva mesaj acum, care ştie echipa de mâine. Am primit echipa Stelei, mi-a trimis acum mesaj cineva și m-a corectat. E cineva care știe echipa de mâine.

Joacă Benzar în dreapta, Moncilovic în stânga, Găman cu Planic în centru. Nedelcu cu Pintilii în mijloc. Man, Budescu cu Teixeira și Florin Tănase. Florinel Coman probabil o să între pe parcurs. Pare logic”, a spus Gabi Balint ,aseară, la Digi Sport.

ACTUALIZARE 12.50. Nicolae Dică susține conferința de presă dinaintea jocului.

Iată ce a spus tehnicianul despre…

…despre rivalii din derby: „Dinamo traversează un moment bun. Ne va aștepta o partidă foarte grea. Au avut întotdeauna o atitudine în plus la meciurile cu noi. Este o partidă foarte importantă, derby-ul campionatului nostru. Au avut evoluții bune în partidele cu Chiajna și Craiova. Vor avea și suporterii în spate”.

…despre echipa de start: „Pintilii a primit o lovitură foarte puternica, dar la cum îl știu sigur va fi apt de joc. Astăzi a făcut antrenament cu echipa. Vor fi schimbări importante în primul 11. Am făcut un pressing sus și am făcut efort mult cu Lazio. Vor intra și jucători care nu au evoluat joi. Cred că și Dinamo vor schimba față de meciul cu Chiajna”.

…despre starea accidentaților: „Alibec va fi apt de joc în 3 săptămâni. Are o leziune musculară. Bălașa se antrenează de două zile cu echipa, este ok din punct de vedere medical. Fizic, neavând niciun joc de 3 luni de zile, nu este ușor să joace 90 de minute”.

Dinamo trage cu dinții de un loc de play-off. Fără o victorie, „câinii” își vor complica foarte serios situația. FCSB are, la rândul ei, nevoie stringentă de o victorie, fiindcă lupta cu CFR Cluj este foarte ascuțită, iar CSU Craiova vine puternic din spate.

FCSB are două mari probleme: e obosită după turul cu Lazio și are două absențe importante: Alibec și Gnohere.

LIVE BLOG Dinamo – FCSB. Patronul s-a supărat pe antrenor că a stat la taclale la televizor cu Gigi Becali

Într-un interviu acordat pentru gsp.ro, Ionuț Negoiță, patronul celor de la Dinamo, s-a arătat deranjat că antrenorul Vasile Miriuță a stat la o șuetă la televizor cu Gigi Becali.

„Eu sunt adeptul comunicării pe paliere. Adică, antrenorul să dialogheze cu omologul lui, patronul la fel!”, a spus Negoiță pentru gsp.ro. Și declarația antrenorului că titlul e imposibil l-a enervat pe Miriuță: „Dacă Dinamo intră în play-off, se poate întâmpla orice”.

Nici Cornel Dinu n-a apreciat acel dialog televizat.

Negoiță s-a umflat în pene iar că negociază vânzarea clubului, deși, din gură, a mai „vândut” clubul de câteva ori.  Există niște discuții care, spun eu, avansează într-o direcție bună.

Suntem într-o etapă preliminară încă, dar am simțit seriozitate și sunt optimist că vom ajunge la o finalitate. Este vorba despre parteneri din exteriorul României, nu e niciun investitor «miraculos» din țară, atât pot să vă spun.

Oricum, nu aș vinde niciodată cuiva despre care nu am convingerea că este foarte serios și că poate face mai mult decât mine. Nu vă pot oferi, deocamdată, mai multe amănunte.

Având în vedere faptul că Dinamo este foarte aproape să devină un club ce se autofinanțează, viabil economic, îi prevăd un viitor luminos. Nu e «optimism», e o predicție bazată pe cifre. Dinamo este pe drumul cel bun și are, în sfârșit, o fundație solidă, indiferent ce nume va purta acționariatul.

Aici, ca o notă personală, eu trebuie să le mulțumesc fanilor pentru că, în acești ani, ei au iubit necondiționat Dinamo. Au împins prin pasiunea lor această echipă mai departe în momentele grele și cu ajutorul lor am reușit, de cele mai multe ori, imposibilul.

Nu trebuie uitat că, anul trecut, ne-au împins de la spate în play-off până în momentul în care, după mulți ani, Dinamo a jucat, în ultima etapă, cu titlul pe masă. Pasiunea și dragostea fanilor m-au convins în multe momente grele că trebuie să rămân alături de Dinamo și să fac tot ce pot până vor găsi pe cineva cu, poate, mai multă pricepere și putere financiară să ducă lucrurile la următorul nivel”.  

LIVE BLOG Dinamo – FCSB. Toate datele statistice

Duelul dintre Dinamo şi FCSB a intrat în cel de-al 70-lea an de existenţă, timp în care rivalitatea dintre cele două a devenit cea mai mare din istoria fotbalului intern, fapt care a transformat confruntarea în eternul derby al României. Toate datele statistice au fost oferite de site-ul lpf.ro.

Mai mult, el este inclus în categoria „clasicelor” Europei, alături de Real Madrid – FC Barcelona, AC Milan – Inter Milano, Lazio – AS Roma, Galatasaray – Fenerbahce, Rangers – Celtic, Liverpool – Everton sau Steaua Roşie Belgrad – Partizan.

Arena Naţională va fi pentru a 19-a oară gazda unui asemenea eveniment, topul stadioanelor unde s-au disputat întâlnirile dintre cele două fiind condus de fostul „23 August / Naţional” – 67 de meciuri, „Dinamo” – 36 partide şi „Steaua” – 34 jocuri.

Duminică, 18 februarie, Dinamo şi FCSB vor fi pentru a 172-a oară faţă în faţă în toate competiţiile oficiale, palmaresul confruntărilor directe cuprinzând câte 59 de victorii de fiecare parte şi 53 de remize. Dintre acestea, 141 s-au consemnat în Liga 1, cea mai importantă întrecere internă, 48 fiind câştigate de roş-albi, 43 de roş-albaştri, în timp ce 50 de jocuri s-au terminat la egalitate.

– Întâia întâlnire a avut loc pe 21 noiembrie 1948, FCSB – Dinamo 0-1, marcator Marin Apostol (minutul 42). Partida a fost condusă la centru de arbitrul Iancu Ceaureanu, aflat la singurul derby din carieră. FCSB era antrenată de Colea Vâlcov, în timp ce pe banca dinamoviştilor a stat Coloman Braun.

– Prima remiză s-a înregistrat în returul stagiunii 1948-1949, pe 29 iunie, Dinamo – FCSB 3-3. Oaspeţii au condus până în minutul 70 cu 3-1 (Drăgan, Hallasz, Serfozo, respectiv Moisescu), dar Iuliu Farkaş, cu o dublă, a stabilit scorul final.

– FCSB a reuşit primul succes abia în cel de-al cincilea meci direct, pe 6 mai 1951, FCSB – Dinamo 2-1. Soarta jocului a fost decisă în prima jumătate de oră, atunci când Francisc Zavoda I (minutul 20) şi Nicolae Roman (minutul 25) l-au învins pe Iosif Fuleiter, reuşita lui Florian Ambru (minutul 53) fiind doar una de onoare.

-1 octombrie 1951, Dinamo – FCSB 6-2: CEA MAI CLARĂ VICTORIE PENTRU DINAMO! Meciul a rămas în istoria derby-ului şi ca partida cu cele mai multe goluri înscrise în Divizia A / Liga 1. În cronica meciului apărută în „Sportul Popular”, rezultatul a fost considerat unul surprinzător, asta deoarece „militarii” dominaseră autoritar primele 16 runde, interval în care pierduseră doar un joc.

– 6 noiembrie 1955, Dinamo – FCSB 2-1: Nicolae Tătaru I a marcat în primul minut cel mai rapid gol înscris în istoria confruntarilor dintre cei doi granzi.

– Cele mai multe goluri marcate de roş-albaştri în derby-urile din campionat: Gheorghe Constantin – 10, Ion Alecsandrescu – 9, Florea Voinea şi Ion Vlădoiu – 7.

– Cele mai multe goluri marcate de dinamovişti în derby-urile din campionat: Dudu Georgescu, Mircea Lucescu – 9, Alexandru Ene I – 8, Constantin Frăţilă – 6.

– Cele mai multe meciuri jucate de roş-albaştri în campionat: Tudorel Stoica – 24 jocuri, Vasile Zavoda – 22 jocuri, Marius Lăcătuş, Emeric Jenei – 21 jocuri.

– Cele mai multe meciuri jucate de dinamovişti în campionat: Cornel Dinu – 28 jocuri, Ion Nunweiller III – 23 jocuri, Ionel Dănciulescu – 21 jocuri.

– 2 iunie 1965, Dinamo – FCSB 2-1: Petru Emil egala pentru Dinamo în ultima fază a primei reprize, golul său fiind cel de-al 100-lea înregistrat în confruntarile din Liga 1. În total, s-au inscris 376 de goluri in campionat (190 FCSB / 186 Dinamo; 201 gazdele / 175 oaspeţii), asta însemnând o medie de 2,67 goluri/meci.

– Arbitrii cu cele mai multe meciuri în campionat: Aurel Bentu, Adrian Porumboiu – 8 jocuri, Ion Crăciunescu, Cristian Balaj, Alexandru Tudor – 6 partide.

– Șase victorii consecutive în campionat au reuşit dinamoviştii în perioada 1970 – 1973, record rămas şi astăzi în picioare când facem referire la Liga 1.

– 09 septembrie 1989, FCSB – Dinamo 0-3 (Mateuţ, Timofte I, Cezar Zamfir): victoria alb-roşilor a oprit seria de 104 meciuri fară înfrângere în campionat înregistrată de roş-albaştri, record continental rămas şi astăzi în picioare.

Palmares cu Dinamo gazdă: 70 jocuri – 29 victorii Dinamo – 24 remize – 17 victorii FCSB.

– Prima victorie din contul roş-albaştrilor în deplasare a fost şi cel mai clar succes al acestora pe teren advers, pe 11 aprilie 1956, Dinamo – FCSB 0-4 (Francisc Zavoda I, Nicolae Tătaru I dublă, Ion Alecsandrescu).

– 59 de străini au evoluat cel puţin într-un derby în tricoul dinamoviştilor, în timp ce pentru gruparea roş-albastră au bifat prezenţe 51 astfel de jucători.

– Sulejman Demollari a fost primul jucător străin care a evoluat în „derby de România”, pe 6 octombrie 1991, Dinamo – FCSB 1-0 (gol marcat chiar de fotbalistul albanez). El este şi unul dintre cei 13 străini care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, opt pentru FCSB (Thereau 1, Kapetanos 1, Iliev 2, Szukala 2, Hamroun 1, De Amorim 1, Boldrin 2, Momcilovic) şi cinci pentru Dinamo (Demollari 1, Elhamed 1, Palic 1, Gnohere 2, Nemec 2).

– 22 septembrie 1995, Dinamo – FCSB 1-1, etapa a 7-a: primul derby pentru Ionel Dănciulescu, cel care avea să contabilizeze 36 de prezenţe în toate competiţiile (campionat: 21 Dinamo / 8 Steaua), cele mai multe dintre toţi jucătorii care au jucat un Dinamo – FCSB. El a marcat 11 goluri în campionat (6 FCSB / 5 Dinamo) şi două în cupă (ambele FCSB). Doar Florea Voinea a mai înscris 13 goluri în competiţiile!

– 4 aprilie 1998, FCSB – Dinamo 5-0: CEA MAI MARE DIFERENŢĂ înregistrată în confruntările din campionat. Dănciulescu de două ori, Iosif Rotariu, Denis Şerban şi Cristi Ciocoiu au punctat pentru echipa antrenată la vremea respectivă de Mihai Stoichiţă.

– 30 de jucători au bifat prezenţe în derby-urile din campionat pentru ambele echipe. Dintre aceştia, patru fotbalişti au marcat atât în poarta lui Dinamo, cât şi a FCSB-ului: Ionel Dănciulescu, Cătălin Munteanu, Denis Şerban şi Andrei Cristea.

– 22 aprilie 2000, Dinamo – FCSB 3-2, succes în urma căruia gruparea din „Ştefan cel Mare” a oprit o serie record de invincibilitate în derby a FCSB-ului de aproape nouă ani, timp în care s-au disputat 16 jocuri în campionat (8 remize) şi 19 în toate competiţiile .

– 10 aprilie 2005, FCSB – Dinamo 1-0: golul înscris de Nicolae Dică avea să fie cel de-al 300-lea marcat în duelurile din campionat. Tehnicianul „roş-albaştrilor” a strâns 10 prezenţe în „Clasicul României”, 8 în campionat (două goluri), una în Cupa României (un gol) şi una în Supercupă (un gol).

– 3 mai 2015, Dinamo – FCSB 1-3: ultimul succes reuşit de roş-albaştri în deplasare. Au urmat patru meciuri în campionat cu Dinamo gazdă, trei încheiate cu victorii pentru cei din „Ştefan cel Mare” şi o remiză.

– 2 aprilie 2017, FCSB – Dinamo 2-1: se întrerupe cea mai lungă serie de invincibilitate în toate competiţiile din contul ”alb-roșilor”, 10 meciuri la rând fără înfrângere.

– Ultimul succes Dinamo: 1 mai 2017, Dinamo – FCSB 2-1 (Sergiu Hanca 34 pen, Sergiu Hanca 90+4 pen / Marian Pleaşcă 53).

– Cea mai recentă confruntare: 24 septembrie 2017, FCSB – Dinamo 1-0, gol marcat de Momcilovic, din pasa tânărului Dennis Man.

Duelurile antrenorilor:

Vasile Miriuţă vs Nicolae Dică în Liga 1: două jocuri – două victorii Dică.

Vasile Miriuţă vs FCSB în Liga 1: 11 jocuri – o victorie – trei remize – șapte înfrângeri.

– Tehnicianul gazdelor a debutat ca antrenor pe prima scenă chiar împotriva ”roş-albaştrilor”, pe 20 iulie 2013, FCSB – Ceahlăul 2-1.

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO EXCLUSIV / Povestea lui Filipe Oliveira, de la Sepsi Sf. Gheorghe. A jucat cu Ronaldo la naționala Portugaliei, a fost la Chelsea în epoca Mutu și îl iubește pe Zola

Atacată în bar de cinci persoane care nu știau că este campioană la box. Neașteptat ce a urmat
GSP.RO
Atacată în bar de cinci persoane care nu știau că este campioană la box. Neașteptat ce a urmat
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Sărăcia i-a împins la divorț pe soții Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru face afirmații dure EXCLUSIV
Playtech.ro
Sărăcia i-a împins la divorț pe soții Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru face afirmații dure EXCLUSIV
Ce pensie încasează lunar Monica Tatoiu. Ultimul ei salariu a fost de 10.000 de euro, pe cartea de muncă
Viva.ro
Ce pensie încasează lunar Monica Tatoiu. Ultimul ei salariu a fost de 10.000 de euro, pe cartea de muncă
Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Spania. Pompierii s-au chinuit ore întregi să deblocheze camionul
Observatornews.ro
Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Spania. Pompierii s-au chinuit ore întregi să deblocheze camionul
Povestea cutremurătoare a românului care a stat opt ani într-o închisoare din China. „În doi ani nu am văzut lumina soarelui”
Știrileprotv.ro
Povestea cutremurătoare a românului care a stat opt ani într-o închisoare din China. „În doi ani nu am văzut lumina soarelui”
Alimentul din România care face acum senzație în Elveția și Germania. Se vinde chiar și cu 2.000 de euro
FANATIK.RO
Alimentul din România care face acum senzație în Elveția și Germania. Se vinde chiar și cu 2.000 de euro
Ce a păţit gimnasta minune a României. Scandal uriaş în sportul românesc
Orangesport.ro
Ce a păţit gimnasta minune a României. Scandal uriaş în sportul românesc
Horoscop zilnic, 2 aprilie. Nativii Capricorn și Scorpion, printre norocoși
Unica.ro
Horoscop zilnic, 2 aprilie. Nativii Capricorn și Scorpion, printre norocoși
Horoscop 1 aprilie 2023. Berbecii au în față o zi plină de provocări, dar nu provocări frumoase, ci provocări ce trebuie privite cu prudență
HOROSCOP
Horoscop 1 aprilie 2023. Berbecii au în față o zi plină de provocări, dar nu provocări frumoase, ci provocări ce trebuie privite cu prudență
Frumusețea din spatele meseriilor uitate
PUBLICITATE
Frumusețea din spatele meseriilor uitate