MENIU CAUTĂ

Lotul Croației pentru Euro 2019 de tineret. Tricolorii au scăpat de Duje Caleta-Car, de la Olympique Marseille

Distribuie

Selecționerul naționalei de tineret a Croației, Nenad Gračan, a anunțat lotul de 23 de jucători pentru turneul final Euro 2019 din Italia și San Marino. Croația este primul adversar al României (18 iunie) în grupa din care mai fac parte Franța și Anglia.

Din lot nu fac parte fundașii Duje Çaleta-Car (Olympique Marseille), cotat la 15 milioane de euro, și Petar Mamić (Rijeka). Primul nu a fost lăsat de clubul francez să joace la Euro 2019, pentru a se odihni în vederea sezonului viitor, iar cel de-al doilea este accidentat.

Naționala Croației U-21 va susține miercuri, 12 iunie, un meci amical cu Danemarca.

Lotul Croației pentru Euro U-21


Portari: Josip Posavec (Hajduk Split), Ivo Grbić (NK Lokomotiva), Adrian Šemper (Chievo)

Fundași: Borna Sosa (Stuttgart), Filip Benković (Celtic), Filip Uremović (Rubin Kazan), Nikola Katić (Rangers), Domagoj Bradarić (Hajduk), Toni Borevković (Rio Ave), Branimir Kalaica (Benfica Lisabona)

Mijlocași: Nikolai Vlasic (CSKA Moscova), Ivan Šunjić (Dinamo), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Toma Bašić (Bordeaux), Nikola Moro (Dinamo Zagreb), Lovro Majer (Dinamo), Kristijan Bistrović (ȚSKA Moscova)

Atacanți: Alen Halilović (Standard Liege), Josip Brekalo (Wolfsburg), Marin Jakoliš (Admira Wacker), Robert Murić (Rijeka), Sandro Kulenović (Legia Varșovia)

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nellEmilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

FOTO / Euro 2019 de tineret, în direct la TVR. Tricolorii au început pregătirea în Italia.

Citește și: Consiliul Europei a cerut „urgent” avizul Comisiei de la Veneția în legătură cu dizolvarea Parlamentului de la Chișinău

Comentarii