Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > GALERIE FOTO / Luchin, în tricoul Stelei. Argăseală a plecat după Hamza

GALERIE FOTO / Luchin, în tricoul Stelei. Argăseală a plecat după Hamza

[gallery ids="1419116,1419117,1419118,1419119,1419120,1419121,1419122,1418040,1419123,1419124,1418993"]

Oficialii Stelei l-au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, pe fundaşul Srgian Luchin, care a semnat cu ”roş-albaştrii” un contract valabil pe o perioadă de doi ani.

Luchin a venit în faţa jurnaliştilor însoţit doar de Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei. Antrenorul Costel Gâlcă n-a participat la prezentarea fundaşului. SportNews.ro a dezvăluit că tehnicianul ”roş-albaştrilor” protestează faţă de transferurile nedorite de el prin refuzul de a participa la prezentarea acestora!

”Mi s-a dat o şansă mare să vin la Steaua, o echipă care participă an de an în cupele europene. Este presiune mare, dar am nevoie de această presiune, de concurenţă. Altfel, nu acceptam să vin aici. Dacă ai valoare, joci la Steaua, dacă nu, pleci pe uşa din dos! Sper să obţinem rezultatele pe care ni le dorim.

Îi cunosc pe mulţi dintre băieţi, m-au primit bine şi cred că mă voi integra repede. Toată lumea m-a primit foarte bine. Nu cred că o să am probleme cu fanii Stelei, pentru că am evoluat în trecut la Dinamo. Atâta timp cât îmi voi face treaba bine, cred că totul va fi în regulă. Probabil că, la meciul direct, fanii de la Dinamo mă vor fluiera, dar asta este”, a spus Srgian Luchin, care va purta la Steaua tricoul cu numărul 5.

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

Noul jucător al Stelei nu va putea evolua însă în ”dubla” cu formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor. ”Nu mi-a venit cartea verde. Nu ştiu de ce întârzie atât de mult”, a precizat Luchin. ”Ludogoreţ este o echipă bună, dar nu e de speriat. Steaua e mai valoroasă, joacă de 10 ani în grupele cupelor europene. Ludogoreţ a început doar de doi-trei ani să domine campionatul bulgar. Orice jucător îşi doreşte să joace în grupele Ligii Campionilor, este apogeul oricărui fotbalist. Acolo, poţi să-ţi pui în valoare calităţile”, a mai spus fostul dinamovist.

La rândul său, preşedintele Valeriu Argăseală a ţinut să precizeze că sosirea lui Srgian Luchin nu are nicio legătură cu o eventuală plecare a lui Iasmin Latovlevici.

”Voi discuta cu cei de la Botev pentru Hamza”

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a anunţat că va încerca să rezolve cât de curând şi transferul lui Younes Hamza, fostul jucător de la Petrolul care evoluează de la începutul acestui an la Botev Plovdiv. ”Voi pleca în Bulgaria pentru a discuta cu cei de la Botev pentru Hamza. Nu ştiu cât de repede ne vom putea întâlni, pentru că au şi ei meci în campionat”, a spus Argăseală.

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”
Recomandări

Medic ATI din București, către colegii care demisionează: „Spitalele sunt contaminate rând pe rând, dar nu putem să fugim cu toții”

 

De asemenea, conducătorul stelist speră că-l poată transfera şi pe mijlocaşul Nicandro Breeveld, de la Pandurii Târgu Jiu. ”Sper ca cei de la Pandurii să înţeleagă faptul că acest transfer este benefic şi pentru jucător, şi pentru cele două cluburi”, susţine Valeriu Argăseală.

Srgian Luchin a jucat ultima dată la Botev Plovdiv, unde se transferase la începutul acestui an, de la Dinamo. Problemele financiare cu care se confruntă gruparea bulgară l-au făcut pe fundaş să accepte oferta Stelei, cu care a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani.

Close
Închide
  Close