De Ciprian Iana,

Astfel, Luis Enrique revine la cârma reprezentativei iberice, pe care a lăsat-o pe mâna fostului său secund, Robert Moreno, 42 de ani.

„Astăzi putem confirma că Luis Enrique revine în postul de selecţioner. Toată lumea ştia că, dacă Luis Enrique dorea să revină, avea porţile deschise la echipa naţională”, a declarat Rubiales.

Șeful Federației Spaniole de Fotbal a adăugat faptul că Robert Moreno ”s-a oferit să plece pentru a nu împiedica revenirea lui Lui Enrique” ca selecționer.

Aceste declarații au fost contrazise de către jurnalistul și antrenorul Lluis Lainz, un apropiat al celor doi tehnicieni,

Ce m-a suprins cel mai mult a fost că Luis Enrique a decis să revină fără Robert Moreno. Nu există nici un motiv care să justifice această decizie a lui Luis Enrique. Au început să lucreze împreună în 2008 şi Moreno a fost un sprijin pentru Luis Enrique. Realitatea pură şi dură este că Robert nu va fi secundul lui Enrique pentru că Luis însuşi i-a cerut lui Rubiales să nu-l aibă pe bancă”, a declarat Lluis Lainz.

Pe 19 iunie 2019 , Luis Enrique a demisionat de la cârma naționalei Spaniei, din motive personale. Acesta fost înlocuit de secundul lui, Robert Moreno.

Pe 29 august, Luis Enrique a făcut un anunț cutremurător: Xana, fiica sa, în vârstă de 9 ani, decedase.

În tot acest timp, Robert Moreno a condus excelent naționala Spaniei, care s-a calificat en-fanfare la turneul final al Campionatului European de fotbal 2020.

Ultima reprezentație de forță a Spaniei condusă de pe banca tehnică de Moreno a fost acel 5-0 de luni, de la Madrid, cu România.

Citeşte şi:

Mohamed Salah, omagiat cu 2.000 de farfurii sparte, în Dubai. Fotbalistul, protejat de spiritele rele

Componența urnelor de la tragerea la sorți pentru Euro 2020. Evenimentul, pe 30 noiembrie, la București

Trei antrenori sunt ”în cărți” pentru postul de selecționer al României. Cu cine tratează șefii FRF

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase