Mergi direct la conținut »
Luptătorii Superkombat Filip, Năstase și Chelariu fac show în China
Sport Libertatea > Sport

Luptătorii Superkombat Filip, Năstase și Chelariu fac show în China

Luptătorii Superkombat Filip, Năstase și Chelariu fac show în Chinaș Alex Filip, Bogdan Năstase și Eduard Chelariu sunt cei trei români invitați să ia parte în acest weekend în Shenzen, China, la show-ul Superkombat World Grand Prix prezentat de Faith Fight.

Aceștia vor decola în această noapte spre China, urmând ca până la finalul săptămânii să se pregătească pentru confruntarea cu luptătorii chinezi.

”Sunt mândru să reprezint din nou Constanța, România într-un eveniment de asemenea anvergură. Va fi un show la cel mai înalt nivel. Voi avea parte de un oponent extrem de puternic, dar sunt încrezător în șansele mele”, a spus Alex Filip în cadrul unei conferințe de presă.

Alături de acesta, în China, va lupta și colegul său de sală, Eduard Chelariu, cunoscut pentru ascensiunea sa fulminantă din ultimul an. De altfel, aceștia vor reprezenta la Shenzen și brandul Mamaia Style, Asociația Litoral Delta Dunării (ALDD) fiind partener al galei. „Este o ocazie excelentă pentru a promova turismul românesc în fața unei audiențe imense așa cum e piața chineză”, a afirmat și Corina Martin, vicepreședinele ALDD.

Promotorul Eduard Irimia a precizat că, inițial, gala ar fi trebuit să aibă loc la Constanța, însă în cele din urmă se va desfășura în orașul chinez. „Am avut o intenție să organizăm un eveniment major aici, însă vremea nefavorabilă, apoi locațiile, ne-au creat probleme. Apoi, a apărut această oportunitate, dar ne bucurăm să promovăm România și Mamaia în același timp”, a afirmat oficialul Superkombat.

Show-ul Superkombat prezentat de Faith Fight va putea fi urmărit în România în această sâmbătă pe Sport.ro, în timp ce la nivel internațional va fi pe CBS Sports Network în Statele Unite ale Americii, Fight Box HD la nivel internațional și pe Combate TV în Brazilia. În main-event-ul galei, polonezul Dawid Zoltaszek îl va înfrunta pe croatul Tomislav Cikotic.

Citiți și Prima gală Superkombat în China! Evenimentul va avea loc la finalul lunii

Close
Închide
  Close