MENIU CAUTĂ

Magda Vasiliu, enervată de tratamentul primit de Simona Halep. „Și îți permiți acum să o trimiți în fața unor trepte la Arena Națională??????”

Distribuie

Vedeta de televiziune Magda Vasiliu a comentat în termeni duri faptul că Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros la Arena Națională.

După ce a câștigat finala de la Roland Garros, Simona Halep revine în România luni, 11 iunie.

Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros, la Arena Națională, evenimentul fiind organizat de Primăria Capitalei, prin Compania ”Sport pentru toți”, în parteneriat cu Federația Română de Tenis.

Vedeta de televiziune Magda Vasiliu a comentat în termeni duri decizia ca Simona Halep să își prezinte trofeul de la Rolland Garros la Arena Națională.

„Tu, stat român, nu ai dat un leu pentru tenis în ultimii o mie de ani, n-ai sprijinit-o pe Simona Halep în niciun fel, te-a durut în c.. de sport în general, ți-ai bătut joc de sportivi, nu te-a interesat niciodată nimic legat de sport….. Și îți permiți acum, prin acea instituție care nu face nimic pentru București, numită Primăria Capitalei, să o trimiți pe Halep în fața unor trepte, la Arena Națională??????

Fata asta a făcut mai multă imagine României decât faceți voi, stat român, prin toate programele voastre de rahat! Și a făcut-o pe munca și pe banii ei!! Nu se putea la Universitate? Nu se putea la Aviatorilor, arcul de Triumf???? Ar trebui trebui să vă fie rușine! Niciunul dintre voi nu a excelat în nimic vreodată… nici măcar la jumătate din nivelul atins de Halep….

A muncit de-a rupt pământul, a suferit, a fost ținta criticilor tuturor pricepuților la tenis… După 40 de ani aduce trofeul la București și tu o trimiți pe trepte, la Arena Națională????? Sper doar să-și plătească impozitele în altă țara…

Vorba lui Hagi, de care mereu ne permitem să facem mișto… „merităm să ne faceți statuie!”…. Ar trebui să se strângă oamenii la Universitate și s-o aștepte acolo pe Simona Halep.  Așa merită o mare campioană! Stau și mă întreb pe ce trepte dosite îl așteaptă susținătorii pe Nadal…”, a postat Magda Vasiliu pe contul său de socializare.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 11-17 iunie 2018


 

Citește mai multe despre magda vasiliu, arena nationala, critici și trofeu pe Libertatea.

Comentarii