Mergi direct la conținut »
Mansour Bahrami și-a vândut apartamentul din București. Avea unul în Cartierul francez!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mansour Bahrami și-a vândut apartamentul din București. Avea unul în Cartierul francez!

Mansour Bahrami și-a vândut apartamentul din București. Avea unul în Cartierul francez!

Jucătorul de tenis Mansour Bahrami (59 de ani), de origine iraniană, a devenit un obișnuit al show-urilor demonstrative organizate la turneul de tenis BRD Năstase-Țiriac Trophy. SportNews.ro a aflat un amănunt inedit.

De când vine în România pentru a participa la show-ul demonstrativ de la BRD ”Năstase-Țiriac Trophy”, iranianul Mansour Bahrami a declarat că se simte foarte legat de țara noastră.

Iar acest lucru nu a reprezentat o chestiune doar la nivel declarativ. Datorită prieteniei care-l leagă de Ilie Năstase, în urmă cu un an, Bahrami și-a achiziționat un apartament în Cartierul Francez, intenția fiind aceea de a petrece mai mult timp în România, dar și mizând pe bula imobiliară de la noi.

De curând, Bahrami și-a vândut imobilul, lucru confirmat chiar de către ”Nasty”. ”A avut, într-adevăr, un apartament în București, în Cartierul Francez, dar l-a vândut”, a explicat Ilie Năstase, pentru Sportnews.ro.

Close
Închide
  Close