Mergi direct la conținut »
Marele Hristo Stoicikov: ”Kassandra mi-a atins sufletul. Surâsul ei e cel mai frumos!”. ^Bulgarul, show într-un meci caritabili pentru fetița adoptată de Rotariu. Cadou de suflet pentru Kassi! Vrea să-l viziteze pe Gică Popescu
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Marele Hristo Stoicikov: ”Kassandra mi-a atins sufletul. Surâsul ei e cel mai frumos!”. ^Bulgarul, show într-un meci caritabili pentru fetița adoptată de Rotariu. Cadou de suflet pentru Kassi! Vrea să-l viziteze pe Gică Popescu

Marele Hristo Stoicikov: ”Kassandra mi-a atins sufletul. Surâsul ei e cel mai frumos!”. ^Bulgarul, show într-un meci caritabili pentru fetița adoptată de Rotariu. Cadou de suflet pentru Kassi! Vrea să-l viziteze pe Gică Popescu

Comuna timişeană Dudeştii Vechi (Timiș) a fost, din nou, în mare sărbătoare. Cunoscutul fotbalist Hristo Stoicikov (49 de ani) s-a aflat alături de comunitatea bulgară din localitate, participând la un meci caritabil organizat pentru a susţine tratamentele necesare micuţei Kassandra (11 ani), fetiţa adoptată de Iosif Rotariu (52 de ani). Cu această ocazie a avut loc şi inaugurarea instalaţiei de nocturnă montată pe stadionul care poartă numele fotbalistului bulgar, informează tion.ro.

thumbs.tele.net11
Stadionul din Dudeştii Vechi, care poartă numele cunoscutului fotbalist bulgar Hristo Stoicikov, a fost, sâmbătă seara, plin de vedete ale sportului, dar şi de medici cunoscuţi din România. Aici a avut loc un meci caritabil, organizat pentru susţinerea Kassandrei (11 ani), fetiţa adoptată de fotbalistul timișorean Iosif Rotariu. Micuţa este nevoită să treacă printr-o serie de operaţii dificile în străinătate, luna viitoare fiind programa a 38-a intervenție, aceasta costând bani mulţi. Iar Kassandra l-a fermecat pe bulgarul considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume la vremea sa.

thumbs.tele.net3

”Ca şi tată a două fete, Kassandra mi-a atins sufletul. Surâsul ei este cel mai frumos lucru, e impresionant. Am văzut un copil frumos, care pe moment are nevoie de mare ajutor. Noi trebuie să facem totul ca acest copil să se simtă învingător. Va vedea că nu este singură”, a declarat Stoicikov.

Fetiţa a primit cadou din partea lui Hristo un lănţişor de aur cu un medalion cu cifra 8, cea cu care fotbalistul a evoluat în carieră.

thumbs.tele.net
Lista sportivilor intraţi în teren i-a inclus pe Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Mihai Majearu, Iosif Rotariu, Silviu Bălace, Ovidiu Petre, dar şi unii jucători bulgari, precum Ghincev sau Dragulov. De asemenea, în teren s-au aflat mai mulţi medici români, printre care Irinel Popescu, de la Spitalul Fundeni din Bucureşti, şi Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara. Pe teren au intrat şi câţiva tineri trecuţi prin operaţii de transplant de cord, hepatic sau renal.

Iosif Rotariu, emoţionat, i-a mulţumit lui Hristo Stoicikov, dar şi echipei de medici care s-a alăturat proiectului.

”Îi mulţumesc lui Hristo că a făcut acest gest. Şi-a făcut timp să vină din America la Dudeşti, iar peste două zile să plece în Bulgaria. Înseamnă că are un suflet mare. Mulţumesc şi echipei medicale de elită în frunte cu doctorul Irinel Popescu. Sunt şi eu emoţionat pentru că nu am mai avut parte de un astfel de eveniment, cu atâtea personalităţi la un loc”, a declarat Rotariu.

Stoicikov a venit la Dudeşti de la Miami, SUA, unde locuieşte în prezent, a aterizat în Bulgaria, de unde a venit cu maşina în localitatea timişeană. De aici se va întoarce în București, unde intenționează să-l viziteze la închisoare pe Gică Popescu, fostul său coechipier de la FC Barcelona, apoi merge la Plovdiv, pentru a lua parte la slujba organizată la un an de la decesul tatălui său.

Banii adunaţi la meci vor fi folosiţi de Rotariu pentru două operaţii dificile pe care Kassandra le va suferi în Franţa şi în Canada, luna viitoare.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close