MENIU CAUTĂ
10 Oct. 2018 23:46

Mariana de la Exatlon s-a dus cu cadou la Gigi Becali. Cum a reacționat acesta

Distribuie

Mariana, fostă concurentă la Exatlon România, a fost acasă la Gigi becali pentru a-i duce un cadou, însă a avut parte de o surpriză din partea acestuia.

Mariana Nenu, care a participat la prima ediție a competiției Exatlon România, a fost una dintre cele mai puternice concurente din echipa Războinicilor.
Atleta are o poveste de viață impresionantă. Ajunsă în țară de la competiția din Republica Dominicană, Mariana nu a avut unde să se întoarcă, neavând casa ei și locuind cu chirie. Auzindu-i povestea, Gigi Becali a fost impresionat și a sărit în ajutorul acesteia, oferindu-i 2.000 de euro ca să-și plătească chiria pe un an de zile.

Acum, Mariana a simțit nevoia să-i mulțumească omului de afaceri și a mers acasă la acesta cu un cadou simbolic, potrivit wowbiz.ro.
Gigi Becali a primit-o, însă i-a refuzat cadoul.


„Am fost și l-am văzut pe domnul Gigi. I-am mulțumit mult că m-a ajutat. Se vede că este un domn care nu acceptă lucruri materiale… nu vrea pur și simplu. Dânsul ajută oamenii, dar nu vrea să primească.

Nu a luat cadoul de la mine și eu îl înțeleg. El este credincios, dar nu dă cu gândul că va primi înapoi. Sunt foarte fericită și contează mult că l-am vazut”, a declarat Mariana pentru sursa mai sus-menționată.


Citește și: VIDEO / Legea tuberculozei, vot favorabil în comisie. Bolnavii de TBC vor fi plătiţi pe toată perioada concediului şi vor primi normă de hrană


 

Citește mai multe despre mariana nenu, ajutor, cadou și dar pe Libertatea.

Comentarii