Mergi direct la conținut »
Marius Copil și-a anunțat obiectivul pentru 2019. Turneul de la Basel a fost ultimul
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Marius Copil și-a anunțat obiectivul pentru 2019. Turneul de la Basel a fost ultimul

Marius Copil și-a anunțat obiectivul pentru 2019. Turneul de la Basel a fost ultimul

După ce a jucat finala la turneul Masters 500 de la Basel, Marius Copil a decis să ia pauză pentru anul acesta și să nu mai participe la alte competiții. Pentru 2019, jucătorul antrenat de Andrei Pavel are planuri mari, își dorește să ajungă în top 30.

„Turneul de la Basel a fost ultimul din anul acesta pentru mine”, a anunțat Copil pe pagina sa de Instagram.

Arădeanul a vorbit despre anul 2018 la superlativ: „A fost un an greu, cu multe încercări, dar asta m-a ambiționat și mai mult să îmi ating obiectivele. Am obținut victorii importante și sunt bucuros că am reușit, după turneul de la Basel, să depășesc cea mai bună clasare din cariera mea și să ajung pe locul 60 în clasamentul ATP.

Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase și pentru susținerea necondiționată. Le citesc de fiecare dată și sunt mândru să fiu urmărit de asemenea oameni frumoși”.

În încheiere, cel mai bun jucător român în activitate a anunțat că pentru anul viitor își dorește să ajungă în top 30. „Pentru anul viitor îmi doresc să vă scriu un nou mesaj de mulțumire din postura unui jucător aflat în top 30”, a încheiat Copil.


Citește și: EXCLUSIV/ Regina blănurilor îşi prezintă regatul! Imagini în premieră din atelierul Florei Năstase! | VIDEO


 

Close
Închide
  Close