Mergi direct la conținut »
Meciurile din Franța, amânate din cauza "vestelor galbene". Și partidele de la Euro 2018 de handbal feminin au fost reprogramate
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Meciurile din Franța, amânate din cauza "vestelor galbene". Și partidele de la Euro 2018 de handbal feminin au fost reprogramate

Meciurile din Franța, amânate din cauza „vestelor galbene”. Și partidele de la Euro 2018 de handbal feminin au fost reprogramate

Meciurile din Franța, amânate din cauza "vestelor galbene". Și partidele de la Euro 2018 de handbal feminin au fost reprogramate.

Cele şase meciuri din etapa a 17-a a campionatului Franţei, programate pentru acest weekend însă amânate la cererea autorităţilor din cauza mobilizării „vestelor galbene”, au fost amânate pentru 15 şi 16 ianuarie 2019, a anunţat vineri Liga de fotbal profesionist (LFP), citată de AFP.

„Întâlnirile Monaco – Nice şi Saint-Etienne – Marseille se vor desfăşura miercuri 16 ianuarie la ore ce rămân a fi stabilite, din cauza programării meciului Marseille – Monaco duminică 13 ianuarie”, a indicat instanţa într-un comunicat.

Celelalte patru meciuri, Paris SG – Montpellier, Angers – Bordeaux, Nimes – Nantes şi Toulouse – Lyon, „vor fi programate pe 15 sau 16 ianuarie în urma unor discuţii cu difuzorii oficiali ai Ligue 1”, a precizat instanţa.

De asemenea, EHF a anunțat că meciurile de hanbal feminin de la Euro 2018, Suedia – Franța și Serbia – Rusia, programate pentru sâmbătă, 8 decembrie, în grupa de la Nantes, au fost mutate duminică, din cauza protestelor anunțate în vecinătatea arenei.

Close
Închide
  Close