Mergi direct la conținut »
MEGASCANDAL / Banciu recidivează: a făcut-o ”nenorocită” pe Simona Halep!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > MEGASCANDAL / Banciu recidivează: a făcut-o ”nenorocită” pe Simona Halep!

MEGASCANDAL / Banciu recidivează: a făcut-o ”nenorocită” pe Simona Halep!

[caption id="attachment_1423818" align="alignright" width="383"] Radu Banciu are un stil dur de a comenta evenimentele zilei FOTO: B1 TV[/caption]

La emisiunea ”Lumea lui Banciu”, a postului B1 TV, omul de televiziune Radu Banciu și-a menținut atitudinea anti-Simona Halep, poziție întărită de eșecul suferit de către sportiva din Constanța, 0-2 la seturi cu Eugenie Bouchard (Canada), în semfinalele de Wimbledon. După ce a numit-o ”țărăncuță”, Banciu a dat iarăși de pământ cu numărul 3 WTA.

„Astăzi (n.r. – joi) când am văzut-o pe nenoricita asta a noastră (n.r. – Simona Halep) că a salvat cinci mingi de meci cu Eugenie Bouchard, când am văzut că se agaţă ca înecatul de funie să nu piardă meciul ăsta… Nu era problemă de meciul în sine, bravo ei: dacă are un asemenea mental de la 5-1 în setul doi îţi câştiga meciul, bravo ei. Asta era, suntem cea mai mare naţiune din lume. Ca înecatul de funie se agăţa. I-a salvat copilei ăleia cinci mingi de meci, aproape că începuse să plângă săraca aia”, a spus Banciu, joi noapte, la emisiunea sa „Lumea lui Banciu”.

Banciu a trecut apoi la disputa cu alți oameni de televiziune: ”În momentul ăla îl vedeam deja pe Gâdea la finală, cu microfonul în mână, cumpărând Antena finala de la Wimbledon. După aia când a pierdut Halep m-am mai liniştit, am mai respirat şi eu şi am putut să beau un pahar cu apă, mi-am dat seama că de fapt ticăloşii ăştia care transmiteau meciul, ştiind cu cine au de-a face în România, îşi asiguraseră spatele cu o exclusivitate beton”.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Banciu, fost jurnalist de sport, a şocat o ţară întreagă și atunci când a vorbit, ironic, despre performanţele Simonei Halep de la Roland Garros. Banciu a făcut-o pe Halep „ţărăncuţă” şi i-a minimalizat performanţele. În urmă cu câteva luni, el spunea despre performanţele constănțencei, că sunt „frecţie la picior de lemn” și că ”ea nu este o jucătoare de tenis ieşită din comun”.

„Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady”, a spus realizatorul, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, imediat după un meci de la Roland Garros.

Mai noi, într-un interviu acordat enational.ro, realizatorul tv a întărit: „Eu am spus că e o țărăncuța. Păi, e o fată micuță. Nu e o țărancă. Eu am spus că e țărăncuță! Pai, părinții ei ce sunt? Nu sunt țărani? Nu e nicio insultă. A-i spune unui țăran că e țăran e ceva firesc. Nu era o înjurătură. Ce treabă am eu, s-o injur pe fata aceasta? Eu n-am injurat pe nimeni gratuit”, a declarat Banciu.

ALTE OPINII ALE LUI BANCIU, DE-A LUNGUL TIMPULUI

”Simona a ajuns degeaba în finala de la Roland Garros dacă a pierdut-o! Nu a învins nicio tenismenă puternică în acest turneu! Simona se simte mândră că este româncă, într-o ţară în care 86% dintre cetăţeni nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta.

”A câștigat turneul de la Doha, din Qatar? Performanţă nu este răsunătoare şi nu e o jucătoare ieşită din comun. Trebuie să câştige măcar un turneu de Mare Şlem pentru a intra în clubul select al marilor jucătoare ale lumii”.

„Simona Halep nu e o jucătoare ieşită din comun. Este o jucătoare harnică, disciplinată, corectă. Avea unghiile mai frumos făcute decât nemţoaica (n.r. Angelique Kerber), dar atât, nu se poate vorbi de vreun mare talent. Dă puternic în minge, e inimoasă, bătăioasă, dar, când participi într-o competiţie, e important să te compari şi cu adversarele. În momentul de faţă, în tenisul feminin e un vid de putere. Nu e deloc seminificativ cine e pe locul 1. În ultimii cinci ani au fost vreo 20 de jucătoare pe locul 1. Surorile Williams sunt la apus de carieră, restul fetelor sunt de aceeaşi valoare, dar niciuna nu e extraordinară”.

„Dacă Halep ar fi prins perioadele de vârf ale Martinei Navratilova, Martinei Hingis sau Steffi Graf, situaţia ar fi fost cu totul alta. Astăzi, însă, are un culoar pentru că Radwanska, Azarenka sau Errani nu sunt nişte nume de rezonanţă, aşa că să nu ne ambalăm că nu este o performanţă răsunătoare. Să fii locul 9 în lume, când tu ai avut numărul 1 mondial e ca şi cum ai spune de naţionala de handbal că s-a calificat în sferturi la Campionatul Mondial. Dacă va câştiga un turneu de Mare Şlem şi va ajunge la nivelul lui Navratilova, Hingis, Graf, atunci putem discuta. Deocamdată e o frecţie la un picior de lemn, care nu ne ajută cu nimic”.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close