Mergi direct la conținut »
Mesajul președintelui Klaus Iohannis după parcursul României la Campionatul European U21
Sport Libertatea > Sport > Mesajul președintelui Klaus Iohannis după parcursul României la Campionatul European U21

Mesajul președintelui Klaus Iohannis după parcursul României la Campionatul European U21

Președintele Klaus Iohannis i-a felicitat pe fotbaliștii naționalei României U21 pentru parcursul avut la Campionatul European de fotbal și le-a transmis că au făcut o țară întreagă mândră.

”Un parcurs excepțional al echipei naționale de fotbal a României Under-21 la Campionatul European! Tricolori, ați făcut o țară întreagă mândră de voi! Vă așteptăm acasă!”, a fost mesajul președintelui după ce România a pierdut în semifinale în fața Germaniei.

Președintele le-a transmis un mesaj tricolorilor mici și înaintea meciului de joi seară. ”Mult succes echipei naționale de fotbal a României Under-21 în semifinala Campionatului European! Suntem alături de voi!#HaiRomânia!”, a scris șeful statului.

Deși a condus cu 2-1 la pauză, România U21 a fost eliminată, joi seară, la Bologna, de Germania U21, în semifinalele Euro 2019.

Golurile înfrângerii au picat în ultimul minut și în prelungiri. A contat ziua în plus de odihnă avută de nemți. Tineretul obține calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și pleacă acasă de la turneul final continental cu medaliile de bronz (nu se organizează finala mică, adică partida care să departajeze locurile 3 și 4).


Citește și: ”Scandalul Renault” ajunge și în presa belgiană. Proprietarul unei Dacia Lodgy reclamă că motorul mașinii era ”ca și cum a făcut frigărui pe el”Close
Închide
  Close