MENIU CAUTĂ

Mihai Bobonete o ridică în slăvi pe Simona Halep. „O femeie foarte frumoasă, foarte politicoasă și pe alocuri foarte timidă”

Distribuie

Actorul Mihai Bobonete a scris un mesaj elogios la adresa Simonei halep, numărul 1 mondial din tenisul feminin.

Simona Halep are un parcurs impresionant în tenisul mondial în ultima perioadă de timp, chiar dacă numărul 1 mondial în tenisul feminin a pierdut finala de la Cincinnati în fața lui Kiki Bertens.
Simona halep are numeroși admiratori, printre aceștia aflându-se și actorul Mihai Bobonete, cunoscut telespectatorilor din țara noastră din serialul de mare succes „Las Fiebinți”, transmis de Pro TV.


Acesta a transmis un mesaj elogios la adresa numărului 1 în tenisul feminin mondial.

„SIMONA HALEP… cel mai bun sportiv din România în ultimii 10 ani.
Ce onoare să fim contemporani cu așa războinică, ce norocos am fost să stau lânga ea 3 ore pe zborul spre Mutua și totodată spre prima ei mare finală câștigată atunci.
Este un om special și o femeie frumoasă, foarte politicoasă și pe alocuri foarte timidă, dar cu zâmbetul pe buze tot timpul.
Mă bucur pentru ea de fiecare dată când o privesc și cred că în curând mă voi duce să o văd și pe teren, merită, e ca la un festival deja.
Go go go Simona!”, a scris Mihai Bobonete în mediul online.


Citește și: Carmen Dan și-a cerut scuze la nouă zile de la violențele din Piața Victoriei. 5 jandarmi violenți, identificați


 

Citește mai multe despre Mihai Bobonete, complimente și Mesaj pe Libertatea.

Comentarii