Mergi direct la conținut »
Mircea Lucescu vs arbitri+criza politică din Ucraina: "Pentru noi e importantă Liga Campionilor. În campionat nu suntem lăsați să jucăm!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Mircea Lucescu vs arbitri+criza politică din Ucraina: „Pentru noi e importantă Liga Campionilor. În campionat nu suntem lăsați să jucăm!”

Antrenorul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a comentat, pentru Dolce Sport, victoria din deplasare cu Rapid Viena, scor 1-0, din manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. ”Il Luce” s-a dezlănțuit împotriva arbitrajelor din... competiția internă, pe fondul crizei politice din Ucraina!

„E un rezultat important, mai ales că e obținut în deplasare. Am dominat în prima repriză, am mai avut două trei situații, cred că am avut și un penalty la Teixeira. Așa am avut impresia. A fost un meci de o intensitate extraordinară, cu dueluri tari la mijlocul terenului.

În repriza a doua am încercat să nu riscăm, să menținem rezultatul. Era important să nu primim gol.

246784__max_news
Pentru noi nu e ușor să jucăm mereu în deplasare, dar asta este, este un moment dificil și mulți profită în campionatul Ucrainei de situația asta.

Eram convins că cel mai important lucru pentru noi e parcursul din Champions League, în campionat nu vom fi lăsați oricum să câștigăm. Grupele Champions League sunt obiectivul nostru principal.

În condițiile în care se joacă acum în campionatul Ucrainei, nu are rost să mai investim. Pentru Champions League vom mai vedea”, a spus Mircea Lucescu pentru Dolce Sport. 

REZULTATELE COMPLETE ALE MECIURILOR DIN PLAY-OFF-ULUI LIGII CAMPIONILOR, AICI.

Close
Închide
  Close