Mergi direct la conținut »
Mircea Sandu boicotează meciul România - Grecia și îi ironizează pe stăpânii de la ”Casa Fotbalului”: ”Nu mă duc, ca să nu le las amprente”! Fostul șef FRF a comentat reținerea primarului Oprescu: ^”Nu mai înțeleg nimic!”
Sport Libertatea > Sport

Mircea Sandu boicotează meciul România – Grecia și îi ironizează pe stăpânii de la ”Casa Fotbalului”: ”Nu mă duc, ca să nu le las amprente”! Fostul șef FRF a comentat reținerea primarului Oprescu: ^”Nu mai înțeleg nimic!”

Mircea Sandu (62 de ani), președinte al Federației Române de Fotbal vreme de 24 de ani, îndepărtat de la ”Casa Fotbalului” ca urmare a alegerilor de pe 5 martie 2014, nu merge pe stadion la partida România - Grecia (astăzi, ora 21.45), deși FRF anunțase că fiecare fost internațional cu cel puțin o selecție sub tricolor își poate ridica de la sediul federației o invitație la meci.

”Nu mă duc la meci, aceasta este forma mea de protest. Nu sunt internațional (ironic). Știu că nici Hagi nu merge la meciurile României, fiecare are motivele lui. Nu mă duc, fiindcă nu vreau să le las amprente (râde)! Cum să mă duc eu la meci, când sunt dat în judecată de niște neaveniți? Ei își bat joc și de Ienei. Trimite-le, bă, invitație prin poștă, nu să vină la federație! Eu le făcusem la stadion o intrare separată, un separeu cu postere pe pereți. Mă rog…”, ne-a declarat astăzi Mircea Sandu.

”Nașul” a comentat reținerea primarului Sorin Oprescu, cu care s-a intersectat, atunci când s-a ridicat ”Arena Națională”: ”Nu mai înțeleg nimic. Dacă el, care a văzut atâtea, era doctor, avea atâtea relații, a putut să facă așa ceva… La contractul cu ridicarea stadionului nu cred că sunt probleme”.

Mircea Sandu este acum patronul firmei de Best Business Sport, unde este acționar alături de ex-internaționalul Daniel Prodan și de fostul federal Dumitru Mihalache. Printre jucătorii reprezentanți, și atacantul stelist George Țucudean, care astăzi a rupt legăturile cu Steaua.

”Țucudean și-a reziliat contractul cu Steaua, iar astăzi s-au depus actele, urmând ca peste două zile să fie declarat liber de contract de către ligă. Dar se ia în calcul ziua în care s-au depus actele, adică astăzi, 7 septembrie, care este ultima în care se pot face transferuri în România. Va deveni jucător liber, apoi se va putea transfera oriunde. De la Steaua a plecat cu aproape jumătate din suma pe care o avea de luat. E bine”, a punctat Sandu.

Close
Închide
  Close