Mergi direct la conținut »
Motivul incredibil pentru care Simona Halep nu se poate bucura de cadoul primit de la WTA. Se uită la darul de sute de mii de euro, dar nu se poate folosi de el
Sport Libertatea > Sport > Motivul incredibil pentru care Simona Halep nu se poate bucura de cadoul primit de la WTA. Se uită la darul de sute de mii de euro, dar nu se poate folosi de el

Motivul incredibil pentru care Simona Halep nu se poate bucura de cadoul primit de la WTA. Se uită la darul de sute de mii de euro, dar nu se poate folosi de el

Simona Halep va primi un automobil de lux pentru performanța de a fi numărul 1 mondial în tenis, însă nu se poate bucura de cadoul respectiv.

De Dana Aramă,

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, în valoare de peste 110.000 de euro, pentru performanţa de a ocupa locul I în clasamentul pe 2017, care contează pentru calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Premiul face parte din parteneriatul dintre WTA şi marca germană, încheiat în aprilie. Porsche are o lungă legătură cu tenisul feminin, fiind sponsor al turneului de la Stuttgart din 1978 şi proprietar şi organizator al acestei competiţii, din 2002.

Potivit adevarul.ro, Simona Halep nu se va putea bucura pe deplin de automobilul de lux, pentru că nu îl va putea conduce. Motivul este legat de faptul că jucătoarea româncă de tenis are contract cu Mercedes, astfel căeste obligată să conducă doar automobile marca respectivă.

Simona Halep mai are două automobile marca Porsche. În 2014, Halep a primit un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, iar în 2015 un Porsche Panamera, din partea reprezentanţei din România a companiei germane. Unul dintre acestea este conduc de fratele Simonei Halep, Nicolae.

Pe lângă numeroasele trofee cucerite, celebra sportivă a acumulat și o avere pe măsură. Astfel, la sfârșitul anului 2016, Simona Halep avea în cont peste 12 milioane de dolari. În garajul sportivei găsim cinci mașini de lux care depășesc jumătate de milion de euro. Vezi aici mașinile de lux ale Simonei Halep.


Citește și: Aproximativ 5.000 de pușcăriași, din cei peste 25.000, vor putea fi eliberați! Condițiile de detenție îi scot din închisori


 

Close
Închide
  Close