De Octavian Cojocaru,

Adrian Mutu s-a dezlănțuit  împotriva tuturor după rușinea îndurată de România la Euro 2016, dar și după ce tot mai multe cluburi, printre care și Petrolul, au ajuns la un prag de colaps. „Briliantul” a dat de pământ cu Nicolae Stanciu, dar și cu Dan Capră, patronul de la Petrolul.

„Noi suntem un popor dificil. Nu numai echipa naţională, ci şi suporterii ar trebui să se reseteze puţin. Ca suporter, eu stau şi mă gândesc de ce am pretenţii. Cu tot respectul, l-am ridicat în slăvi pe Stanciu, noul număr 10 şi el avea trei meciuri la echipa naţională. Ori cineva de la Steaua îşi doreşte să-l vândă şi jurnaliştii spun că e Pele, ori nu înţeleg eu fotbal”, a spus Mutu la Digi Sport.

Când și-a amintit de situația dramatică a celor de la Petrolul, Mutu s-a „aprins” și mai tare. „La Petrolul a fost extraordinar când am ajuns acolo, m-au primit senzațional, nu am mai avut parte de o asemenea primire în toată cariera mea. Dar apoi mi-am dat seama cum stă treaba, banii intrau târziu, domnul Capră spunea numai bazaconii. Ar trebui să dispară din fotbal, dupa ce a distrus o echipă care se bătea la campionat.

Avem fotbal, dar nu avem condițiile necesare. Patronii fac plan de reorganizare, dar sunt mână în mână cu lichidatorul. Echipele ar trebui să fie parte a Primăriei și să existe un buget. Noi vrem să construim echipa națională, și când te uiți la Chiajna, au adus șapte jucători străini. 90% dintre ei nu au arătat nimic. Cel mai bun străin adus aici a jucat cu mine la Petrolul, este Albin„, a mai declarat Mutu.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate