Mergi direct la conținut »
Mutu a făcut anunțul momentului: Contra semnează prelungirea! ”E o chestiune de ore!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mutu a făcut anunțul momentului: Contra semnează prelungirea! ”E o chestiune de ore!”

Mutu a făcut anunțul momentului: Contra semnează prelungirea! ”E o chestiune de ore!”

Mutu a făcut anunțul momentului: Contra semnează prelungirea! ”E o chestiune de ore!”.  Vestea pe care o așteptau toți dinamoviștii e pe cale să se confirme. Antrenorul care i-a scos la lumină pe „câini” va rămâne și din vară.

De Octavian Cojocaru,

„Suntem foarte aproape de a semna cu Cosmin Contra, e o chestiune de ore, avocații trebuie să rezolve contractele, iar eu sunt optimist că se va ajunge la un consens”, a spus „Briliantul”.

Mutu a făcut anunțul momentului: Contra semnează prelungirea! „Cu el am pierdut un singur meci!”

„Știu valoarea echipei, din păcate cu Andone echipa nu s-a exprimat la cel mai înalt nivel. Echipa merge bine cu Contra, am pierdut un singur meci.

Dacă nu o vom dovedi anul ăsta, cu siguranță la anul ne vom bate la titlu”, a mai spus Mutu. 

Managerul „câinilor” a vorbit și despre duelul cu FCSB, programat luni.

„Ne așteaptă un meci foarte important. Se știe că FCSB s-ar distanța de noi dacă nu reușim să învingem.

Șansele la titlu sunt mici, nu depinde de noi. E important să stăm acolo în față și să profităm de eventualii pași greșiți.

Repet, obiectivul echipei este locul doi. Dacă am fi fost mai atenți, puteam câștiga titlul, dar trebuie să ne mulțumim cu obiectivul pe care îl avem acum. 

S-au vândut foarte multe bilete, va fi un spectacol total, cu siguranță se va face o reclamă bună fotbalului românesc”, a mărturisit managerul dinamovist

 
 
Close
Închide
  Close