Mergi direct la conținut »
Naționala de fotbal a României ar putea juca la Groznîi amicalul cu Rusia. Grozav așteaptă convocarea
Sport Libertatea > Sport > Naționala de fotbal a României ar putea juca la Groznîi amicalul cu Rusia. Grozav așteaptă convocarea

Naționala de fotbal a României ar putea juca la Groznîi amicalul cu Rusia. Grozav așteaptă convocarea

Naționala de fotbal a României ar putea juca la Groznîi amicalul cu reprezentativa Rusiei, programat pe 14 noiembrie.

Rușii iau în calcul această variantă deoarece vremea este mult mai blândă în acea perioadă decât la Moscova. Vestea i-a bucurat pe cei doi fotbaliști români de la Terek Grozny, Gicu Grozav și Gabriel Torje.

Grozav, absent 2 ani și 7 luni de la naționala de fotbal a României

Grozav a și declarat pentru siteul clubului că așteaptă să fie convocat.

”Sper să primesc un telefon de la echipa națională și să joc împotriva Rusiei la Groznîi. Chiar vorbeam cu colegul meu Andrey Semenov că am putea fi adversari. Îi spuneam, ”Da, echipa țării tale va juca acasă, dar pentru mine Terek este ca o a doua casă, iar stadionul „Achmat Arena” ca o mamă.

În cazul în care voi juca și eu și Gabi Torje, sunt sigur că fanii ne vor sprijini și pe noi. Noi putem spune că la Groznîi sunt toate condițile pentru disputarea meciurilor la cel mai înalt nivel. Stadionul este mare, orașul este frumos, oamenii sunt buni”, a afirmat mijlocașul ieșit din circuitul naționalei de doi ani și 7 luni, mai exact după amicalul cu Argentina (0-0), disputat pe 5 martie 2014, pe Arena Națională

Primul amical pentru Daum

Amicalul cu Rusia este primul din mandatul selecționerului Christoph Daum, care nu a avut timp de verificări și a intrat direct în focurile preliminariilor CM 2018. După meciul cu Muntenegru, 1-1, pe 4 septembrie, la Cluj-Napoca, urmează jocurile cu Armenia (8 octombrie, Erevan), cu Kazahstan (11 octombrie, Astana) și cu Polonia (11 noiembrie, acasă). 

Gabi Torje și Gicu Grozav nu fac parte din lotul convocat de Christoph Daum pentru dubla cu Armenia și Kazahstan.

Close
Închide
  Close