Mergi direct la conținut »
Nawaf Salameh, primele declarații despre posibila implicare la Petrolul: ”Au fost discuții. Aș fi dispus să bag bani, dar echipa să rămână a orașului!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nawaf Salameh, primele declarații despre posibila implicare la Petrolul: ”Au fost discuții. Aș fi dispus să bag bani, dar echipa să rămână a orașului!”

Nawaf Salameh, primele declarații despre posibila implicare la Petrolul: ”Au fost discuții. Aș fi dispus să bag bani, dar echipa să rămână a orașului!”

Petrolul este în insolvență, dar veștile care sosesc zilnic în Ploiești sunt încurajatoare. În ultima săptămână, în urbea ”aurului negru” s-au vehiculat numele a doi posibili oameni de afaceri dispuși să salveze clubul prahovean.

SportNews.ro v-a informat în premieră despre interesul preluării pachetului majoritar de acțiuni al Petrolului de către omul de afaceri prahovean, Adrian Nistoroiu (foto dreapta), care a declarat pentru site-ul nostru că, în cazul în care se va hotărî să se implice la echipă, nu o va face singur, ci alături de alți oameni potenți financiari. (Detalii AICI). 

Cel de-al doilea misterios om de afaceri, dispus, alături de Nistoroiu, să îi salveze pe ”găzari”, a fost dezvăluit azi de către observatorulph.ro. Este vorba despre sirianul Nawaf Salameh, fondator al unei distilării renumite din România.

Sursa citată informează că acesta este dispus să ofere, alături de alți oameni de afaceri (n.r. Adrian Nistoroiu și alți doi afaceriști), 5 milioane de euro pentru a prelua Petrolul, dar Dan Capră cere 7 milioane de euro pentru a ceda pachetul majoritar de acțiuni.

Contactat de stiridesport.roNawaf Salameh a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit că a purtat mai multe discuții, în trecut, pe această temă, dar nu cu patronul FC Petrolul, Dan Capră.

”Eu am fost întrebat mai demult dacă aș vrea să investesc la Petrolul și am purtat discuții pe această temă cu mai mulți oameni de afaceri din zonă, dar niciodată cu finanțatorul de la Petrolul. Eu aș fi dispus să bag bani doar într-un proiect cu mai mulți oameni de afaceri și ca echipa să rămână a orașului, pentru că Petrolul este o echipă istorică și trebuie să rămână a orașului. Dacă vreau o echipă a mea, pur și simplu îmi fac una. Ar trebuie mai întâi să ne punem de acord noi oamenii de afaceri și abia apoi să discutăm cu Dan Capră. Acum însă nu știu dacă este posibil. Am înțeles că echipa este în insolvență și eu sunt împotriva acestei legi a insolvenței”, a spus Nawaf Salameh pentru stiridesport.ro.

Close
Închide
  Close