MENIU CAUTĂ

Neymar vrea să răzbune Brazilia: “Cu mine în teren, acel 1-7 cu Germania nu s-ar fi întâmplat”

Distribuie

Neymar (26 de ani) și Brazilia, naționala a cărei principală vedetă este, vor debuta la Cupa Mondială din Rusia duminică, 17 iunie, împotriva Elveției. Celebrul atacant a recunoscut că visează să răzbune umilința încasată de echipa sa în fața Germaniei, în semifinalele ediției precedente a competiției.

În timpul unui interviu acordat site-ului german spox.com, Neymar a fost întrebat ce amintiri are legat de meciul Brazilia – Germania (1-7), de la CM 2014. ”Pentru orice brazilian, a fost un dezastru. Prin urmare, și pentru mine, pentru că făceam parte din echipă, chiar dacă nu am fost pe teren (n.r. – Neymar a ratat acea partidă din cauza unei accidentări suferite în meciul din sferturi). M-am simțit rănit ca oricine altcineva. Așteptările în ceea ce ne privește erau uriașe, iar Germania a fost un adversar excelent. Știam că ne va fi greu. Din păcate, s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Din fericire, acum avem ocazia să facem uitată acea experiență. Poate ne vom întâlni din nou cu Germania și ne vom lua revanșa”, a declarat brazilianul.

Neymar este convins că rezultatul acelei partide ar fi fost cu totul altul, dacă el ar fi putut juca. ”Mi-ar plăcea foarte tare ca acel meci să se rejoace. Cu mine pe teren. Cred că rezultatul ar fi complet diferit. Sunt aproape sigur de asta. Din păcate, destinul a hotărât altceva. Încerc să mă împac cu ideea asta, deși încă îmi este foarte greu”, a mai afirmat principala vedetă a Braziliei.

La CM 2018, Brazilia face parte din grupa E, iar Germania, din grupa F. Dacă ambele echipe își vor câștiga grupele sau vor termina pe locul 2, se vor putea întâlni doar în finală. În schimb, dacă una va câștiga grupa, iar cealaltă va încheia pe poziția a doua, se vor înfrunta în optimile de finală.

Brazilia și Germania sunt echipele cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului, în viziunea bookmakerilor.

 

Citește mai multe despre Neymar și Brazilia pe Libertatea.

Comentarii