Mergi direct la conținut »
Nicolae Stanciu, la Beșiktaș? Mijlocașul lui Anderlecht ar putea ajunge la campioana Turciei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nicolae Stanciu, la Beșiktaș? Mijlocașul lui Anderlecht ar putea ajunge la campioana Turciei

Nicolae Stanciu, la Beșiktaș? Mijlocașul lui Anderlecht ar putea ajunge la campioana Turciei

Internaționalul român Nicolae Stanciu, la Beșiktaș? Mijlocașul lui Anderlecht ar putea ajunge al campioana Turciei, scrie jurnalul Milliyet.

ACTUALIZARE 30 decembrie. ”Românul nu a mai prins echipa în ultimele săptămâni, iar o despărţire în iarnă e inevitabilă. Beşiktaş e principala favorită să îl transfere, însă există interes pentru el şi din zona Golfului”, notează voetbalnieuws.be.

Vârful lui Beșiktaș, Cenk Tosun, s-a înţeles cu Everton, care va plăti cea mai mare sumă achitată vreodată pentru un transfer din Turcia: 28 de milioane de euro. Așa că sunt bani pentru aducerea lui Stanciu.

—–

Un club care ar fi de acord cu un transfer imediat al fostului fotbalist al Stelei este Beșiktaș Istanbul, după cum anunță milliyet.com.tr, citat de digisport.ro.

Oficialii turcilor ar fi de acord să achite suma de 500.000 de euro pentru un împrumut până la vară, plus salariul integral al mijlocașului.

Anderlecht ar accepta varianta de împrumut, dar ar fi de acord și cu transferul definitv, dacă se va găsi un club care să dea 9 milioane de euro.

Citiți și Presa belgiană anunță: Stanciu și Chipciu vor fi dați afară de Anderlecht! Rotariu a marcat pentru Mouscron!

Close
Închide
  Close