MENIU CAUTĂ

Nikola Kalinic a refuzat să primească medalia sa, după ce Croația a cucerit argintul la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018

Distribuie

Nikola Kalinic a refuzat să primească medalia sa, după ce Croația a cucerit argintul la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018.

Atacantul croat Nikola Kalinic (AC Milan) a refuzat medalia de argint câştigată de Croaţia la Cupa Mondială din Rusia, de unde a fost trimis acasă de selecţionerul Zlatko Dalic după primul meci cu Nigeria, pentru că a refuzat să intre pe teren, relatează L’Equipe.

Kalinic, rezervă la acel meci, nu a vrut să intre pe teren în minutul 85 al meciului cu Nigeria, invocând o problemă medicală, deşi efectuase încălzirea. Atacantul croat a decis să refuze medalia de argint trimisă de Federaţia croată tuturor jucătorilor din lotul naţional pentru CM 2018.

”Mulţumesc pentru medalie, dar eu nu am jucat în Rusia”, a fost mesajul lui Kalinic către federaţie, conform ziarului Sportske Novosti.

Croaţia a avut apoi un parcurs fulminant la Cupa Mondială şi a ajuns în premieră până în finală, unde a fost învinsă de Franţa (2-4), notează Agerpres.


Paşapoartele electronice noi sunt de acum valabile 10 ani. Românii care s-au dus la Serviciul Pașapoarte nu știau de schimbare

Citește mai multe despre Nikola Kalinic, argint, Croația, Cupa Mondială și medalie pe Libertatea.

Comentarii