MENIU CAUTĂ
26 Aug. 2018 16:10

Nistor și Negoiță vor merge mâine de braț la ”palatul” lui Gigi Becali. Afacerea verii e tot mai aproape de realizare

Distribuie

Nistor și Negoiță vor merge mâine de braț la ”palatul”  lui Gigi Becali. Afacerea verii e tot mi aproape de realizare.

Ceea ce părea doar o „aroganță' a lui Gigi Becali tinde să se transforme în „bomba' anului pe piața transferurilor. 

Dinamovistul Dan Nistor (30 de ani) ar putea părăsi curtea „câinilor' și să se înroleze în „oastea' lui Gigi Becali.

Nistor și Negoiță vor merge mâine de braț la 'palatul'  lui Gigi Becali

Inițial, dinamoviștii au negat vehement că-l vor vinde pe căpitanul echipei tocmai marii rivale. La un moment dat, totul părea picat, dar lucrurile au luat altă întorsătură.

Acum însă, conform gsp.ro, Ionuț Negoiță și Dan Nistor au decis să meargă mâine la palatul lui Gigi Becali pentru negocierile finale.

Pe Nistor îl atrage salariul de 20.000 de euro cu care-l îmbie Gigi Becali, iar Negoiță speră să „împuște' 1 milion de euro din acest transfer.

„Nu știu nimic. N-am vorbit cu nimeni de la Steaua. Eu sunt la Rucăr acum, dar chiar nu știu de vreo întâlnire', a declarat Dan Nistor pentru gsp.ro.

„A fost o săptămână grea pentru mine. Toată lumea spunea că Nistor pleacă, Nistor stă. Eu n-am vorbit cu nimeni de la Steaua. Luni voi avea o ședință cu domnul Negoiță și abia apoi vă pot spune ce se va întâmpla', a spus Nistor după meciul cu Hermannstadt Sibiu.

Ultimul jucător care a „trădat', trecând de la Dinamo la FCSB (Steaua) a fost Harlem Gnohere, golgheterul echipei lui Dică în acest moment.


Citește și:

Incendiu puternic la Palatul Episcopiei din Oradea. 100 de pompieri s-au luptat trei ore cu flăcările. O bucată dintr-un turn s-a prăbuşit (FOTO&VIDEO)

Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea, o clădire cu o istorie zbuciumată. Regele Ferdinand și Regina Maria au locuit aici când au vizitat Oradea

Citește mai multe despre dan nistor, Gigi Becali, Ionut Negoita, Dinamo, palat și Transfer pe Libertatea.

Comentarii