Mergi direct la conținut »
Novak Djokovici a încălcat restricțiile din Spania, după ce s-a antrenat pe un teren într-o bază de tenis
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Novak Djokovici a încălcat restricțiile din Spania, după ce s-a antrenat pe un teren într-o bază de tenis

Tenismanul sârb a postat, pe 4 mai, un clip video pe Instagram în care apare schimbând lovituri cu prietenul său Carlos Gomez Herrera pe un teren dintr-un club de tenis din Marbella, Spania, unde sârbul locuieşte în prezent, a informat Agerpres, citând presa spaniolă.

De Mihai Toma,

Djokovic a filmat clipul în timp ce loveşte mingea şi a scris că se bucură că poate juca din nou: ”Sunt foarte bucuros că joc din nou pe zgură … pentru un pic, cu telefonul în mână”.

Spania a relaxat luni unele din restricţiile luate pentru controlul pandemiei de coronavirus luate la mijlocul lunii martie, permiţând sportivilor profesionişti să revină la antrenamente.

Însă, bazele sportive ar trebui să rămână închise cel puţin până săptămâna viitoare în cea mai mare parte a ţării, cu excepţia centrelor de antrenamente ale echipelor din ligile profesioniste, cum sunt cele de fotbal.

Federaţia spaniolă a precizat într-un comunicat dat publicităţii luni că jucătorii profesionişti din Spania pot să se pregătească singuri sau cu un antrenor, dar nu încă pe un teren de tenis. Federaţia a indicat că va anunţa un set de măsuri conform cărora jucătorii şi cluburile vor funcţiona de săptămâna viitoare.

Nu se ştie dacă Djokovic ar putea fi amendat sau dacă într-adevăr a încălcat regulile, precizează AP.

Close
Închide
  Close