Pe lângă „cohortele” de brazilieni, portughezi și sârbi, prin România s-au mai perindat fotbaliști din Burundi (Tchite, ex-Petrolul), Republica Centrafricană (ex-stelistul Habibou și ex-petrolistul Manasse-Yamissi), Costa Rica (Winston Parks, ex-Poli Timișoara), Insulele Curacao (Quenten Martinus, ex- FC Botoșani, dar și Gevaro Nepomuceno, ex-Petrolul), Djibouti (Ismail Hassan, ex-Petrolul), El-Salvador (Nelson Bonilla, ex-Viitorul), Guineea Ecuatorială (Rodolfo Bodipo, ex-FC Vaslui), Insulele Feroe (Bartalsstovu, fost la Dinamo), Santa Lucia (Eric Fannis, fost la Foresta Fălticeni) etc.

Numai din Yemen nu mai venise vreun fotbalist în România! Acesta a ales o echipă din Liga 4. A făcut junioratul la FC Barcelona și Real Madrid!

Anul acesta s-a „spart” și piața chinezească, CFR Cluj legitimându-l pe Lu Yuefeng. Mai nou, un jucător din Yemen s-a legitimat la un club din România. După ce un brazilian a ajuns recent la o formație din Liga 6, jucătorul din Yemen a semnat pentru o echipă din Liga 4, ACS Steagu Roșu Brașov, care se vrea continuatoarea echipei de tradiție FC Brașov, dispărută anul acesta.

Ali Nasser Ali Hasan a copilărit în Spania, trecând pe la grupele de juniori ale lui Real Madrid şi FC Barcelona, evoluând apoi pentru echipa Under 23 a celor de la Al Hilal din Arabia Saudită, a anunțat bzb.ro.

Fotbalistul născut în 1996 poate fi folosit ca jucător U21 şi a fost adus la Steagu Roşu de preşedintele Adrian Chiric. „Sunt rezident în Bahrain şi Arabia Saudită, tatăl meu are rezidenţă în mai multe ţări din pensinsula Arabiei şi deţine paşaport britanic”, spune jucătorul care a venit la Braşov pentru a fi aproape de iubita lui.

Ali se antrenează de câteva săptămâni sub comanda lui Adrian Hârlab însă nu a putut fi folosit deoarece nu îi sosise cartea verde. Fotbalistul ar putea debuta sâmbătă, în etapa a 5-a a Ligii a 4-a Braşov, când formaţia sa va întâlni în deplasare pe Cetatea Homorod.

Hassan

Hassan

CITEȘTE ȘI: 

FOTO | Explozie la metroul din Londra. Mai multe persoane au fost rănite

 

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi