MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 14:16

Nurmagomedov și McGregor, suspendați până pe 15 octombrie după bătaia de după meciul pentru titlu UFC

Distribuie

Rusul Habib Nurmagomedov şi irlandezul Conor McGregor, care au luptat sâmbăta trecută la Las Vegas pentru titlul mondial UFC al categoriei uşoare la MMA (arte marţiale mixte), au fost suspendaţi provizoriu începând cu 15 octombrie din cauza incidentelor violente declanşate după meci, relatează AS, citat de agerpres.ro.

Comisia sportivă a statului Nevada a anunţat într-un comunicat că ambii luptători au fost suspendaţi provizoriu începând cu data de 15 octombrie, iar pe 24 octombrie vor fi audiaţi pentru a se stabili sancţiunile definitive, în urma anchetei în curs.

Luptătorul rus a ameninţat că va abandona UFC, dacă Zubaira Tuhugov, din staff-ul său, de asemenea luptător, va fi suspendat pentru că l-a lovit după meci pe McGregor.

Nurmagomedov şi-a păstrat titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară după victoria în faţa lui McGregor. Irlandezul a suferit a patra înfrângere din cariera sa, pe parcursul căreia a obţinut 21 de victorii, în timp ce Nurmagomedov a rămas neînvins după 27 de lupte.

Citește mai multe despre McGregor, Nurmagomedov și UFC pe Libertatea.

Comentarii