Mergi direct la conținut »
O pagină atribuită lui Ilie Dumitrescu a creat confuzie pe internet. Care este adevărul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > O pagină atribuită lui Ilie Dumitrescu a creat confuzie pe internet. Care este adevărul

O pagină atribuită lui Ilie Dumitrescu a creat confuzie pe internet. Care este adevărul

Pe o pagină de Facebook cu numele „Ilie Dumitrescu”, atribuită fostului internațional român, a apărut mesajul: „Ce frumos și liniștit e Bucureștiul acum când populația de pripas a plecat acasă”. Cei care au văzut postarea s-au grăbit să-l critice pe Ilie Dumitrescu, însă adevărul este că pagina nu îi aparține fostului fotbalist.

Mesajul a fost preluat și criticat și de site-ul Libertatea, lucru pentru care ne cerem scuze.

În urmă cu două săptămâni, o altă postare pe pagina atribuită lui Ilie Dumitrescu a creat confuzie pe internet. Site-ul gsp.ro a lămurit atunci situația, scriind că imaginea fostului internațional este denigrată pe respectiva pagină.

„Pentru că acum ceva timp s-au scris niște minciuni în presă, cum că Mihăiță din Berceni ar fi fiul meu, vreau să demontez această ipoteză. Nu-l cunosc nici pe el, nici pe maică-sa.

De când mă știu n-am avut relații cu vreo femeie din Berceni, pentru că eu am o prestanță, nu pot sta cu oricine, eu caut doamne în Paris și Londra, dacă mă înțelegeți. Vă rog să distribuiți postarea ca pe viitor să nu se mai facă confuzii!”, este postarea din luna aprilie.

Close
Închide
  Close