Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > O vrăbiuță a scăpat de ochii ageri ai vulturului care veghează asupra Wimbledonului / GALERIE FOTO

O vrăbiuță a scăpat de ochii ageri ai vulturului care veghează asupra Wimbledonului / GALERIE FOTO

Rufus este un vultur care din 2009 este ”angajat” să alunge porumbeii și orice alte păsări care ar putea să deranjeze jucătorii de tenis de la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon. I-a scăpat însă o vrăbiuță care a ajuns la picioarele lui Novak Djokovic, sârbul ajutând-o cu tandrețe să părăsească gazonul.

Rufus, vulturul de 8 ani, și-ar putea pierde slujba. La meciul lui Novak Djokovic o vrabie a ajuns pe gazon, perturbând pentru câteva momente partida. Sârbul a manevrat cu atenție micuța pasăre și a invitat-o ușor să părăsească terenul de tenis. Poate numărul unu mondial ar fi trebuit să ascundă micuța pasăre pentru că deasupra Wimbeldonului planează criminalul cu sânge rece, Rufus. ”Nu cred că Rufus va fi dat afară. Și nici nu cred că va fi schimbat cu drone pentru că păsările se vor obișnui cu ele. Rufus e un predator, dronele nu!”, a spus proprietara vulturului, Imogen Davis.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close